Exclusieve Saab-geschenken

Als je ons vraagt ​​waarom we de fanclub runnen, dan is er een officieel antwoord. De winkel draagt ​​een klein deel bij aan het onderhoud van de blog. Maar dat is niet helemaal waar, want in werkelijkheid is er een compleet andere achtergrond.

Altijd een nieuw idee om de wereld een beetje meer Saab te maken. Schrijfblokken van Saab,
Altijd een nieuw idee om de wereld een beetje meer Saab te maken. Schrijfblokken van Saab,

We genieten gewoon van het verzadigen van onze omgeving, omdat er naar onze mening te veel saaie auto's en te weinig Saab zijn in het leven. En omdat we elke dag Saab leven en hopeloos verloren zijn voor andere merken na bijna 6-blogjaren, blijven Mark en ik nieuwe ideeën bedenken.

Exclusieve Saab-geschenken.

Exclusief zijn onze Saab-blokken in Din A5. We hebben het, voor het plezier ervan, gelanceerd in een kleine oplage. Niet om ze te verkopen, maar om ze weg te geven. De blokken zijn alles behalve gewoon, en dat zijn ze ook.

Er zijn twee varianten. Een klassieker en een Saab Scania-versie. Het hoofd van elk vel is bedrukt met modellen uit het betreffende tijdperk, de motieven verschillen van vel tot vel. Om de fans blij te maken, geven we vanaf nu de exclusieve Saab-blokken weg. Voor elke bestelling in onze winkel voegen we een pad en een Saab Turbo Lanyard toe.

Als dank, als een beetje vreugde voor Kerstmis, en als onze bijdrage zodat de wereld een beetje Saaber wordt. Maar pas op! De beschikbaarheid van de blokken is zeer beperkt, wij verzenden zolang de voorraad strekt.

5 gedachten over 'Exclusieve Saab-geschenken"

  • De blokken zijn eindelijk weg, maar we voegen twee zeer Saab turbo lanyards toe aan elke bestelling!

  • Gewoon geweldig !!!

  • Ben altijd enthousiast over wat je verzint. Gewoon geweldig!
    Morgen gaat een bestelling uit.

  • Dank je wel! De blokken zijn echt geweldig en hebben hun fans gevonden, bijna allemaal verdwenen.

  • Geweldige actie!

Reacties zijn gesloten.