Blogs donatie 2017. De blog heeft ondersteuning nodig.

Een keer per jaar wenden we ons tot onze lezers voor ondersteuning. Omdat 2017 het ook het Saab-blog met interessante onderwerpen zou moeten geven. En zelfs als de blog een kwestie met veel passie en Saab-enthousiasme is, heeft hij toch een bepaald budget nodig.

Blogs donatie 2017. Het Saab-blog heeft ondersteuning nodig!
Blogs donatie 2017. Het Saab-blog heeft ondersteuning nodig!

Saab als autofabrikant is voorbij. Er is geen perswerk meer, geen archieven of servers waartoe we toegang hebben. Dus we zijn op zoek naar en maken onze eigen onderwerpen. Van het eerste idee tot de afgewerkte tekst, soms is het een lange reis. Achter verschillende artikelen waren weken en maanden van onderzoek. Verbonden met telefoontjes, e-mails, zoeken naar details.

Blogs donatie 2017. Omdat de blog moet blijven bestaan.

Het kost allemaal tijd; de inspanning neemt toe, hoe langer het merk niet langer een actieve fabrikant is. De blog is eigenlijk een recreatief project. Hij begon als een gemeenschappelijke hobby van Mark en mij; Inmiddels heeft hij al het potentieel van een volwaardige baan van de werklast.

We lenen onze tijd weg van onze beroepstijd van onze families die soms niet eens het woord 'Saab' willen horen na bijna 6 blogjaren. Begrijpelijk, want we doen de blog niet alleen. Op de achtergrond is een redacteur die onze artikelen reviseert, verbetert en soms bekritiseert. Het waakt over de kwaliteit en niet elk artikel slaagt erin het uit te brengen.

We willen zeker doorgaan met het schrijven van 2017. Het merk heeft meer dan ooit publiciteit nodig, de blog is niet gepland om een ​​Saab-vuurtoren in Duitstalige landen te worden. We hebben Paul, onze projectaab, die 2017 in de lente op straat zal zetten en later dit jaar zal worden geveild voor een goed doel. Zal er een opvolger zijn? Dat bepaalt het budget. Webruimte, hardware, software, ondersteuning voor evenementen, onderzoek, restauraties, veldrapporten, dit alles kost geld. Redactionele kwaliteit die u niet voor niets zult krijgen, zelfs als de blog vrij beschikbaar is.

Zijn 5 € per maand redelijk?

We ontvangen graag het komende jaar ondersteuning. Een idee, als idee van de bloggers, is een bijdrage van 5 € per maand. Dat is wat u op de balie zet voor een goed automagazine en we leveren meer inhoud per maand. Elk jaar zou het een 60,00 € -ondersteuning voor de blog zijn.

Natuurlijk kan iedereen geven wat hij wil en wat hij denkt dat passend is. We zijn dankbaar voor alle steun! Elke bijdrage telt en elke som beveiligt de blog en ons werk voor het komende jaar! Donaties kunnen gemakkelijk worden gedaan via Paypal, op verzoek sturen we ook graag de bankgegevens naar (Mail: donatie (at) saabblog.net).

30-gedachten ook "Blogs donatie 2017. De blog heeft ondersteuning nodig."

 • Hallo Tom! Geweldig, dat het doorgaat. Ondersteuning is gewoon uit.

  • Geweldige Olli! Bedankt voor dat!

  • Geen onderwerp
   Saab is ons levenselixir !!

 • Van mij ook! Nog een geweldig jaar met de Saabblog!

  • Bedankt Olaf! We zijn blij!

 • deed het

  • Super! Bedankt!

 • Al overgedragen zodat er nog steeds spannende rapporten over SAAB in de 2017 zijn.

  • Er is in ieder geval 2017! Bedankt!

  • Dank je wel!

 • Klaar! Kan ontwenningsverschijnselen niet riskeren :-).

  • Bedankt en vriendelijke groeten. Laten we naar 2017 in Trollhättan kijken?

 • Gedaan ...............

  • Super! Bedankt van het team!

  • Heel erg bedankt!

 • Ook gedaan :-)!

  • Bedankt voor de donatie !!

 • Donatie is uit

  • Beste Martin, bedankt daarvoor!

 • Onze steun is ook gewoon uit
  Groeten uit Saksen

  • Bedankt voor de steun en een saabigen-groet aan Saksen!

 • Ja, overdracht is uit.
  Dus ik kan 2017 keer op keer verheugen op spannende en interessante rapporten.

 • Hoewel ik al bijna exact een jaar met het andere Zweedse merk reis, wil ik tenminste Saab lezen. Natuurlijk heb ik er gewoon mijn steentje aan bijgedragen

 • Klaar!

 • Hallo ... ik heb dringend coc papers nodig .... kan je me verder helpen?
  Bel me alsjeblieft 01712056180 ... Bedankt!

  • Vraag per jaar en VIN per post naar de blog.

 • Controleer!
  Bedankt voor je inzet!

 • Het spijt me, misschien zag ik er niet slim uit, maar waar kan ik de accountgegevens vinden?

  • Kom per post

Reacties zijn gesloten.