Saab op de Essen Motor Show 2016

Het is een mooie traditie en spreekt voor de grote betrokkenheid bij ons merk. De leden van 1. Duitse Saab-clubs tonen dit jaar hun vlag op de Essen Motor Show. En zoals altijd hebt u zeer speciale exemplaren geselecteerd voor de beursstand.

Saab 900 Cab en R900. Afbeelding: 1.deutscher Saab Club
Saab 900 Cab en R900. Afbeelding: 1.deutscher Saab Club

Saab R900 op het Autosalon 2016

Het meest opwindende voorbeeld is waarschijnlijk de Saab R900. De speciale serie is geïntroduceerd bij 1996; ze heeft een Duitse achtergrond waar we over zijn geweest Blog hebben gemeld. Hoeveel exemplaren van het zeldzame model er nog zijn, is onduidelijk. De R900 is nauwelijks meer in het verkeer te vinden; dus het is des te beter dat een van deze voertuigen in Essen wordt getoond.

Wie de R900 prijst, negeert de 900-sedan. De lange Saab 900-cd is minstens zo zeldzaam, want hij verdient de mooie cabriolet-aandacht. Dit jaar is de 1. Duitse Saab Club bleek een bijzonder goede hand bij de selectie van zijn exposities.

De leden van de club kijken uit naar het bezoek van fans en vele discussies. Omdat de talloze uren die tellen op elke beurs uiterlijk verdient erkenning. En dat kunnen we uitdrukken als we langskomen bij de legendarische Zweedse merkstand en gewoon bedanken voor zoveel jaren toewijding.

de Eerlijk vindt plaats vanuit 25.11. naar 04.12.2016. de 1. Duitse Saab Club staat weer op een bekende plek in hal 8.1, stand 111.

6-gedachten ook "Saab op de Essen Motor Show 2016"

  • Geweldig rapport! Bedankt, Tom!

  • Sindsdien worden SAAB-pronkstukken tentoongesteld! Geweldig! Moge de SAAB-stand goed worden ontvangen!
    Veel plezier op de beurs.
    Alle lezers / in een mooie 1. Advent 🙂

  • Je hebt een geweldige SAAB 900-collectie samengesteld voor de Autosalon. De R900 heeft een Frankische achtergrond, en dat is niet bijzonder leuk! Bedankt voor de inzet!

  • Bedankt voor de foto's van zulke mooie voertuigen! Dat verwarmt het SAAB-hart 😉

  • Een verslag over Stefan Nelius en zijn atelier in Bochum Wattenscheid zou ook een verslag waard zijn op de blog. Veel SAAB Spirit en een geweldig adres voor alle reparaties en individuele verwerking van onze favorieten!

  • De CD is zeker de zeldzaamste kopie van de 3 (zeldzame) exposities, vooral in deze staat van bewaring.

Reacties zijn gesloten.