Foto's van Paul

Helaas werd de geplande fotosessie met Paul geannuleerd omdat het weer niet echt compatibel was met onze plannen. Desalniettemin brengen we enkele indrukken van ons project saab op de blog. We hopen dat er goede foto's komen in Zweden - als de gouden, Zweedse herfst in het voordeel van ons is.

Ons projectaab bleef hangen.
Ons projectaab bleef hangen.

Met een of twee labels van de sponsors moet de positie worden gecorrigeerd, wat in de komende paar dagen zal gebeuren. Op dit moment is Paul bij Saab Service Frankfurt, waar enkele kleine problemen moeten worden genezen. Het is duidelijk dat een auto die we hebben gered van het autokerkhof niet meteen perfect zal zijn. Maar we voelen ons in goede handen bij het team van Gerard Ratzmann.

We documenteren het leven van Paulus.

Wat nog ontbreekt zodat we kunnen beginnen, is het logboek van de Saab. “Pauls leven” willen we de komende maanden graag vastleggen met een instant camera op de goede, oude, analoge manier. Als de 9-5 persoonlijkheden tegenkomt die iets te maken hebben met Saab en de geschiedenis van het merk of hun omgeving, vragen we hen om een ​​foto voor het logboek en een handtekening. Trollhättan, als Saab's thuis, zal een goede plek zijn om dit project te starten.

Als we de Saab het komende jaar veilen of weggeven ten gunste van ons liefdadigheidsproject, dan verandert het logboek met veel herinneringen en afbeeldingen in de nieuwe eigenaar. Dus het plan! Verdere updates van het Paul-project volgen.

9 gedachten over 'Foto's van Paul"

 • blanco

  De foto's spreken voor zich zonder woorden.

 • blanco

  Het lelijke eendje veranderde in een mooie zwaan. Class. Hoop Paul is op de herfstreis naar Saksen op 16.10. daar.

 • blanco

  Coole Saab! De velgen zijn echt een goede keuze voor de 9-5! De auto staat nonchalant en is zo schoon als de onderkant van een verse baby. De stickers zijn erg opvallend (ja, ze zouden wel moeten zijn) maar het monochrome ontwerp neemt de hele achterkant iets mee.
  Zeer succesvol!

 • blanco

  Paul is echt heel smakelijk. Als je de eerste foto's ziet, gewoon gek! We zijn in de loterij!

 • blanco

  Een 1A reclamemedium! Jammer, mijn Berlijnse dealer is er niet. Hij zal waarschijnlijk nu boos zijn.

 • blanco

  Prachtig project tot realiteit gebracht. public Nevs doet hetzelfde met de 93 EV ..

 • blanco

  Gewoon geweldig het resultaat. Respect voor alle betrokkenen en een goede tijd.

 • blanco

  Onze Paul ziet er echt geweldig uit! Goed gedaan!

 • blanco

  Onopvallend ziet er anders uit. Ik hou echt van Paul !!!!!

Reacties zijn gesloten.