Saab kentekenplaathouder. Talladega Turbo Edition.

In oktober vieren we 30 jaar Talladega Long Run. Een geweldige historische gebeurtenis en een belangrijke datum in de ontwikkelingsgeschiedenis van turbomotoren. En omdat we elke dag over Saab schrijven, praten en autorijden, hebben we altijd Saab-ideeën.

Saab Talladega Turbo Edition kentekenplaathouder
Saab Talladega Turbo Edition kentekenplaathouder

Onze drukkerij heeft meestal veel begrip voor de Saabiaanse rage, zelfs als niet alles haalbaar is. Maar meestal zijn we er enthousiast over, omdat we ons dagelijks werk verrijken, omdat Saab daar altijd iets heel speciaals is - zelfs als er geen Saab is achtergelaten door de werknemers. Maar daar werken we aan.

Saab is een turbo

Het nieuwste idee is de kentekenplaathouder Talladega Turbo Edition. Het uitgangspunt was het turboteken met de uitlaatgasstraal - op de een of andere manier geweldig in de stijl van 80er en zo typerend voor deze tijd. En omdat Saab gewoon turbo is, had het turboteken dringend de kentekenplaathouder en ook de Talladega Long Run, die waarschijnlijk alleen de geïnitieerde kan interpreteren.

Ons Saab 9000 Anna-project is heel goed voor de nieuwe houders. Het Saab Turbo-logo met de uitlaatstraal is een echte blikvanger. De kentekenplaathouder is verkrijgbaar in een set in onze fanclub, bestaande uit 2-houders voor Duitse EU-kentekenplaten. De editie is beperkt en we hopen dat ons nieuwste idee leuk en plezierig is!

4-gedachten ook "Saab kentekenplaathouder. Talladega Turbo Edition."

  • ah dat was al in het artikel over het onderwerp de andere dag

  • Hoera! Heb zojuist de kentekenplaathouder besteld. Echt een leuk idee.

  • Wat was er aan de hand in Talladega? Met de turbo mororen. Kan 24 uren rijden met de allereerste turbo durf. Zoals iedereen weet, is er muziek voor 10-minuten als ze een turbo-uitdaging hebben. Ze zijn onderhevig aan hoge thermische belastingen. Ik heb de noordelijke lus met mijn viggen prachtig gevierd maar met een keramische rem moet ik mijn waar hebben verbrand.

Reacties zijn gesloten.