Afbeeldingengalerij: projecteer aab terug vanuit het dressoir

Wie herinnert zich nog het foto's vanaf februari? Paul, onze Projektaab, zag er heel slecht uit bij het eerste contact. Eigenlijk wilde ik hem niet, en ik vermoed dat niemand anders Paul in deze toestand zou willen bezitten. Nu willen we de Saab 9-5-sportwagen op de weg zetten, maar daarvoor moest hij het dressoir zijn.

... en ook de lederen stoelen zijn aantrekkelijk geworden.
... en ook de lederen stoelen zijn aantrekkelijk geworden.

Toegegeven, de verf is echt niet goed op sommige plaatsen, maar de Saab is tenslotte al 17 jaar oud en het leven is niet altijd goed met hem bedoeld. De beste bereider kan niet toveren, maar Paul ziet er nu redelijk goed uit.

Het hardnekkige vuil van de afgelopen jaren binnen en buiten is verdwenen, het leer voelt valent en soepel aan, in het interieur voel je je nu comfortabel. Voor de optiek hebben we besloten om de ramen te laten klinken met folie van de B-stijl. Het uiterlijk is moderner en sportiever geworden, vooral in combinatie met de coole 18 "Inka-velgen.

Ons projectaab gaat naar Zweden ...

De volgende stap is het plakken met de belettering van Paul's peetouders. In de komende week is het tijd om eindelijk de Saab-stationwagon zijn goedkeuring te geven. En het is tijd voor een tussentijds financieel rapport, zoals altijd bij dergelijke projecten was alles duurder dan gepland, maar de vraag is of het resultaat klopt. We zullen de antwoorden op maandag bezorgen.

Paul zal tot de zomer van 2017 bij ons zijn, dan zijn we op zoek naar een nieuwe eigenaar en zijn van plan om het landgoed een goed doel te geven om weg te geven. Maar het trekt ons eerst in de richting van Zweden. In het najaar reizen Mark en ik naar het noorden met Paul, een bezoek aan Trollhättan, de voormalige Saab-fabriek, het museum. Een thuiskomst na 17-jaren, de uitbuiter was net net ontsnapt. Wat een Saab-verhaal ...

9-gedachten ook "Afbeeldingengalerij: projecteer aab terug vanuit het dressoir"

  • Mooi ding!

  • Heel chic! Ik had hetzelfde met de automatische en 2,3 l-motor. - De film is iets te donker geworden voor mijn smaak. Niettemin, duimen omhoog!

  • dat is goed

  • Een droomauto! De actie heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, in aanmerking nemend dat deze auto eigenlijk bij de recycler moet landen ... Respect voor de prestaties! Ik kijk uit naar de laatste rekening ... die waarschijnlijk een beetje hoger was dan verwacht vanwege de perfectie van de uitvoering - maar zelfs de getinte vensters zijn uitstekend voor de 9-5 ... Duim omhoog!

  • Je hebt geweldig werk geleverd, het ziet er gewoon goed uit

  • Heel leuk !!!!!!!!!!!

  • Cool uiterlijk en de velgen passen heel goed naar mijn smaak !!

  • Fijn, nu alleen de pixelfouten correct (mag niet nieuw gekocht worden, kosten voor de reparatie beheersbaar) en vooral: alsjeblieft, Paul heeft nog een redelijk, passend chroom uitlaatpaneel geschonken, alsjeblieft niet rond, maar ovaal. Deze blote pijp werkt niet en voldoet niet aan het overigens succesvolle uiterlijk.

    • Natuurlijk is er nog wat werk over. De pixelfouten staan ​​op de lijst, een nieuwe pookknop zou ook nodig zijn. Het diafragma is een goed idee. Er is genoeg tijd in de winter.

Reacties zijn gesloten.