Afbeeldingengalerij: projecteer aab terug vanuit het dressoir

Wie herinnert zich nog het foto's vanaf februari? Paul, ons project saab, zag er erg slecht uit toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik wilde hem niet echt, en ik vermoed dat ook niemand anders Paul in deze toestand zou hebben gewild. Nu willen we het Saab 9-5-sportpak op de weg zetten, maar eerst moest het naar een conditioner worden gebracht.

... en ook de lederen stoelen zijn aantrekkelijk geworden.
... en ook de lederen stoelen zijn aantrekkelijk geworden.

Toegegeven, de verf is op sommige plaatsen echt niet meer goed, maar de Saab is tenminste al 17 jaar oud en het leven is niet altijd aardig voor hem geweest. De beste dressoir kan niet toveren, maar Paul ziet er al redelijk goed uit.

Het hardnekkige vuil binnen en buiten van de afgelopen jaren is verdwenen, het leer voelt waardevol en soepel aan en je voelt je nu comfortabel van binnen. Voor de look hebben we ervoor gekozen om de ramen van de B-stijl te laten kleuren met folie. Het uiterlijk is moderner en sportiever geworden, zeker in verband met de stoere 18 ″ Inka velgen.

Ons project Saab gaat naar Zweden ...

De volgende stap is het plakken van de letters van de peetouders van Paul. De komende week is het tijd en dan - eindelijk - wordt de Saab-stationwagen goedgekeurd. En het is tijd voor een tussentijds financieel verslag, zoals altijd bij dit soort projecten was alles duurder dan gepland, maar de vraag is of het resultaat goed is. Maandag geven we de antwoorden.

Paul blijft tot de zomer van 2017 bij ons, dan zijn we op zoek naar een nieuwe eigenaar en zijn we van plan om voor een goed doel de stationwagen te verloten. Maar eerst worden we aangetrokken door Zweden. In de herfst rijden Mark en ik met Paul naar het noorden, we bezoeken Trollhättan, de voormalige Saab-fabriek, het museum. Een terugkeer na 17 jaar, ontsnapte nauwelijks aan de recycler. Wat een Saab-verhaal ...

9 gedachten over 'Afbeeldingengalerij: projecteer aab terug vanuit het dressoir"

  • Natuurlijk is er nog wat werk over. De pixelfouten staan ​​op de lijst, een nieuwe pookknop zou ook nodig zijn. Het diafragma is een goed idee. Er is genoeg tijd in de winter.

  • Fijn, nu alleen de pixelfouten correct (mag niet nieuw gekocht worden, kosten voor de reparatie beheersbaar) en vooral: alsjeblieft, Paul heeft nog een redelijk, passend chroom uitlaatpaneel geschonken, alsjeblieft niet rond, maar ovaal. Deze blote pijp werkt niet en voldoet niet aan het overigens succesvolle uiterlijk.

  • Cool uiterlijk en de velgen passen heel goed naar mijn smaak !!

  • Heel leuk !!!!!!!!!!!

  • Je hebt geweldig werk geleverd, het ziet er gewoon goed uit

  • Een droomauto! De actie heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, in aanmerking nemend dat deze auto eigenlijk bij de recycler moet landen ... Respect voor de prestaties! Ik kijk uit naar de laatste rekening ... die waarschijnlijk een beetje hoger was dan verwacht vanwege de perfectie van de uitvoering - maar zelfs de getinte vensters zijn uitstekend voor de 9-5 ... Duim omhoog!

  • dat is goed

  • Werd erg chic! Ik had dezelfde met een automaat en een 2,3 liter motor. - De folie is naar mijn smaak iets te donker geworden. Toch duimen omhoog!

  • Mooi ding!

Reacties zijn gesloten.