Min riktiga bil sa en Saab

Als Mark en ik op vakantie gaan van de blog, betekent dat niet dat onze Saab-passie op een laag pitje staat. Integendeel, op vakantie pakken we dingen aan die al maanden wachten om uit te komen. En in dat opzicht was de zomervakantie van 2016 bijzonder creatief.

Min riktiga bil sa en Saab
Min riktiga bil sa en Saab

Natuurlijk kunnen we Saab als blog niet terugbrengen. Maar we kunnen de pijn verlichten voor de mensen die Saab willen besturen of die Saab altijd leuk hebben gevonden en die hun passie nooit echt hebben durven realiseren.

Het idee voor een Saab-sticker voor alle automobilisten van de zaak en de mensen die alleen in zonnige weekenden van Saab mogen genieten als tweede auto kwam oorspronkelijk niet van ons, eerlijk gezegd. De eerste vonk kwam van een Jaguar die op het Saab Festival 2015 parkeerde met een soortgelijke sticker in de garage tegenover het Swania Hotel. De eigenaar van de XKR had liever in een Saab gereden, maar had hoogstwaarschijnlijk alleen de Engelse grote kat bij de hand. We kunnen begrijpen dat dit in de beste kringen gebeurt. Het is goed dat je in zo'n geval je vlag met een geschikte sticker kunt laten zien.

De Saab-sticker voor bedrijfswagens en andere buitenlandse merken

Mark en ik vonden het idee zo briljant dat we onze eigen stickers in productie gingen nemen. Met Zweedse tekst natuurlijk, want een Saab is een Zweedse auto. "Min riktiga bil är en Saab" betekent dat de eigenlijke auto een Saab is. Of vrij vrij en duidelijk vertaald, men rijdt liever Saab dan het merk waarop de sticker momenteel geplakt is.

Deze sticker is bedoeld voor iedereen die dagelijks met een premium bedrijfswagen op onze snelwegen moet rijden, waar de fleetmanager een tweedehands Saab niet acceptabel vindt, en voor alle mensen die liever van een Saab genieten. Toon de vlag, zet je in voor een klein, individueel merk. De sticker "Min riktiga bil är en Saab" is helaas niet op recept verkrijgbaar, maar is in onze fanshop in twee varianten verkrijgbaar.

Binnenkort meer leuke saabige-ideeën hier op de blog. De productie van verdere ideeën is aan de gang ...

7 gedachten over 'Min riktiga bil sa en Saab"

 • blanco

  heel slim idee dat ik w / stealth -un nact en nable een op mijn vrouws honda zal zetten

 • blanco

  Ik wil een sticker voor de Saab Everyday Car, SAAB, wat nog meer?
  Is er zoiets ergens? Ik zou nu een paar nemen!

 • blanco

  Heel goed. Dat heeft mijn VW-bus nodig.

 • blanco

  Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn.
  Ik moet echter zeggen dat je zelf ook creatief moet zijn - voor Saab.
  Het merk doet er alles aan om dit te doen.

 • blanco

  Geweldig idee! Ik maak de sticker in mijn bedrijfswagen. Overigens had ik dat vorige week op de A7 kunnen gebruiken, toen ik een mooie Aero Cabriolet uit Hannover moest passeren, schatte BJ 2010-11 met moeite in om de auto van alle kanten te bekijken :-)
  ... en welkom terug van vakantie. Ik heb ook de dagelijkse dosis SAAB gemist. Des te leuker is het dat je opnieuw begint. Heel erg bedankt hiervoor!

 • blanco

  Op internet (in het Flickr-album van een zeer actieve Noord-Duitse Saab-coureur) had ik iets soortgelijks gezien op een Porsche Panamera….

  Ik vond dat ook erg grappig…. mijn Porsche-rijmaatje echter helemaal niet! 🙂

  https://www.flickr.com/photos/nsoa/7912506360/in/album-72157631364548970/

  PS:… fijn dat de “blogvrije” tijd weer voorbij is - ik had al ontwenningsverschijnselen! 🙂

 • blanco

  Ik zou eventueel kunnen vasthouden aan de paardentrailer die ik wil kopen….

Reacties zijn gesloten.