Remembering Jonathan Nash

Jonathan Nash. Afbeelding: Saab Automobile AB
Jonathan Nash. Afbeelding: Saab Automobile AB

Vandaag ontvingen we het trieste nieuws dat Jonathan Nash ons dinsdagavond had verlaten. Te snel, omdat Jonathan Nash slechts midden in 50 zat.

Hij is sinds 1995 verbonden aan het merk Saab, bekleedde de positie van General Manager Sales & Marketing in Trollhättan en van 1999 tot 2011 was hij Marketing Director bij Saab UK. Van 2011 tot het einde van het merk was hij ook verantwoordelijk voor de Duitse markt als Regional Director Europe.

Gebruik in moeilijke tijden

Zijn werk in de moeilijkste tijden voor Saab blijft een bijzondere herinnering. Dat de dealertour van 2011 een feit werd ondanks alle ongunstige omstandigheden en lage budgetten, is ook te danken aan zijn inzet. Hij voerde campagne voor de ideeën uit Frankfurt in Zweden, zodat Saab-fans de nieuwste nieuwe ontwikkelingen van het merk live en ter plaatse konden ervaren, eerst in Duitsland en later in Oostenrijk, Frankrijk en Spanje.

Zijn collega's uit eerdere Saab-tijden omschrijven Jonathan Nash als zeer charismatisch. Helaas heb ik nooit het geluk gehad hem te leren kennen. De gedachten en ons medeleven zijn bij zijn familie en vrienden, we bewaren hem goed in herinnering.

Een gedachte over "Remembering Jonathan Nash"

  • Bedankt voor wat hij heeft gedaan voor Saab. Mijn gedachten zijn bij zijn families. Veel te snel weg van ons allemaal.

Reacties zijn gesloten.