Leuke Saabige kleine dingen

Vrijdag kwam er een “groen” pakketje van Orio Duitsland bij ons binnen. Met saaby-inhoud, omdat we de leuke kleine dingen hebben ontvangen die we graag aan onze lezers willen verspreiden als onderdeel van onze Saab Summertime-campagne. Saab-literatuur van de afgelopen jaren, en elk boek is een verzamelobject.

Saabblog.net bemanningsarmbanden
Saabblog.net bemanningsarmbanden

Saab-merk en assortiment 2012

Het model jaar 2012 is er nooit geweest, maar het boek kwam tot de zomer 2011 aan de dealers. Op meer dan 85 pagina's Saab driving model range, opnieuw, van de Saab 9-4x, Saab 9-5 NG en Saab 9-5 NG sport wagon tot 9-3 9-Griffin en 3x.

Het is gemakkelijk om sentimenteel te worden als je doorbladert. Ook al zijn we al in 2016, zo nu en dan denk je terug aan wat had kunnen zijn. Het Saab Brand & Range Book is voor ons beschikbaar in de Britse versie.

Saab Welkom Boek 2005

Ook in het Engels is het Saab Welcome Book uit het jaar 2005. Het merkverhaal van 160 naar 1947 wordt verteld op sommige 2005-pagina's. Uitvoerig ontworpen door Lowe Brindfors, het bureau dat verantwoordelijk is voor zoveel ingenieuze Saab-commercials.

De foto's zijn geweldig, het welkomstboek is een plezier om op te pikken. Het geeft de Scandinavische traditie van het merk weer en gaat van de allereerste Saab naar de 9-5 facelift 2005.

Saab Aero X Book 2006

Ze zit nog steeds in onze hoofden. De Aero X-studie was de meest opwindende studie van de afgelopen jaren, het ontwerp inspireerde het ontwerp van de laatste grote Saab. Het boek komt in groot formaat, de hoes is ontworpen in ijslook en heeft veel Saab en veel Noordse origine.

Het onderzoek is al 10 jaar oud, staat in het Bilmuseum en heeft niets van zijn aantrekkingskracht verloren. Integendeel! Een grote poster van de Saab Aero X hangt in de designstudio's van NEVS in de Stallbacka en is een bron van inspiratie.

De Saab-literatuur was van Orio Duitsland, onze leverancier van originele Saab-onderdelen. Wij van de blog willen ook wat inspiratie bieden en een saa klein ding in het pakket stoppen.

Saabblog.net bemanningsarmbanden

Onze Saabblog.net crew-armbanden zijn exclusief omdat ze niet te koop zijn. Maar we delen ze uit aan de lezers als een klein bedankje voor hun medewerking. In de Zweedse nationale kleuren laten ze er geen twijfel over bestaan ​​waar onze auto's vandaan komen. De traditionele griffioen mag niet ontbreken, het schrift wordt opgeheven.

Morgen zal het eerste artikel van onze Saab Summertime-serie online zijn. de Voorwaarden Deelname is aangekondigd, we zullen boeken uitdelen zolang de voorraad strekt. We wensen onze lezers veel plezier met het vertellen van hun Saab-verhaal.

Een gedachte over "Leuke Saabige kleine dingen"

  • blanco

    De boeken - elk afzonderlijk genomen - zijn meer dan alleen een kleinigheid.

Reacties zijn gesloten.