Piloten wilden 2016 - naar het zonnige noorden!

Het zuiden van de republiek zinkt weg in de regen. Om de Saab mooi te maken voor "Pilots wanted 2016" in Kiel - dat kunnen we redden! Mark en ik beginnen vandaag in de richting van Kiel, morgen begint de vergadering om 12 uur op het terrein van de Saab centrum.

Piloten wilden 2016. Toegangsrekken voor de deelnemers
Piloten wilden 2016. Toegangsrekken voor de deelnemers

Saab Rallye Plates, de armbanden met "Pilots wanted 2016 - Kiel Germany" en de Saab-shirts zijn aan het begin van de week al per pakketdienst verzonden. Het programma is ook aanwezig. We hebben de vergunning gekregen om op vrijdagavond Saab gezamenlijk voor het gebouw van Stena te parkeren, de koffiestop voor de rally op zaterdag is afgesproken. Wat niet zo vanzelfsprekend is met zo'n grote groep.

Iedereen die er niet bij is, kan het evenement in Kiel volgen op Facebook. Mark en ik "voeden" ze Saabblog.net Groepeer regelmatig met foto's ... dat is tenminste wat we van plan zijn te doen 😉 De fotogalerij, niet alleen van "Pilots wanted", maar ook van andere Saab-bijeenkomsten, volgt volgende week. We kijken uit naar Kiel, naar het Saab Center-team en naar veel Saab Talk met de deelnemers!

4 gedachten over 'Piloten wilden 2016 - naar het zonnige noorden!"

 • blanco

  Hallo Tom, veel plezier in het noorden.
  Stuur een e-mail info naar wie de rallyplaten heeft gemaakt, bedankt!

 • blanco

  Ik wens je veel plezier en een ongevalsvrije gebeurtenis, niet dat iets van de zeldzame stukken breekt. Zou er graag nog een keer willen zijn, maar een familie-evenement voorkomt dat we dat doen. Maar heb Kiel in de beste herinneringen aan de laatste ontmoeting en de andere bezoeken aan de AH Lafrenz!

 • blanco

  1 + voor de inlaatarmbanden met SAAB's (oude) bedrijfsletter "Gill". Helaas gebruikt NEVS deze niet meer.

 • blanco

  Oeps ... dat is alweer weekend.
  Veel plezier voor alle deelnemers!

  En zelfs als "niet-deelnemer" kijk ik er naar uit om hier veel geweldige foto's van het evenement te zien!

Reacties zijn gesloten.