Saab T-shirts

Als je elke dag over Saab schrijft, is het leven, op zijn zachtst gezegd ingetogen, gevormd door auto's. De affiniteit met het merk houdt niet op bij vrijetijdskleding. De zomer komt eraan, de selectie van Saab-shirts in de kast is net zo beperkt als afgelopen herfst, dus er is dringend meer variatie nodig.

Saab 9-3 T-shirt uit onze fanclub
Saab 9-3 T-shirt uit onze fanclub

Waar beginnen we? Voor onze fanshop hebben we Saab 9-5 en Saab 9-3 T-shirts laten produceren. Van hoge kwaliteit, robuust, gemaakt van katoen. Ze zijn de opmaat naar meer - voor een mooie, kleine Saab-collectie. Na 9-3 en 9-5 zijn er Saab 900 en Saab 9000. De belettering wordt momenteel gedigitaliseerd en gaat vervolgens in productie. En we hebben al ideeën over wat er daarna zou kunnen komen ...

Overigens is ons winkelsysteem in transitie. We werken aan een nieuwe software-oplossing die deze zomer in gebruik zal worden genomen. Met meer opties en nog meer saaby kleine dingen.

De Saab T-shirts van Orio Deutschland GmbH zijn niet te koop. Onze leverancier voor originele Saab-reserveonderdelen heeft een beperkt aantal stuks uitgegeven. Het opschrift 'Saab meer dan een auto' op de borst, de Saab-griffioen op de mouw, het silhouet van de 'Ursaab' op de achterkant. Afgelopen weekend waren de deelnemers aan de Troll Rally de Saab vrienden Erftkreis verrast met de shirts.

De saabige geschenken werden enthousiast ontvangen door de rallyrijders, en de deelnemers van "Piloten wilden 2016“Kan nu al uitkijken naar de give-away van Orio Duitsland.

Orio Duitsland ondersteunt vergaderingen en exits, wat ik erg sympathiek vind. Saab rijders die niet hebben deelgenomen aan de Troll Rally en niet in Kiel zijn zullen tevreden zijn. De exclusieve shirts van de Taunustoren in Eschborn zullen deel uitmaken van de komende Saab-zomercampagne. Beschikbaar bij alle geautoriseerde en deelnemende Saab-partners.