Piloten wilden programma 2016

In slechts één week is het zover. Piloten wilden dat 2016 start in Kiel. Internationale liefhebbers van de Saab 9-5, de laatste grote sedan uit Trollhättan, ontmoeten elkaar op de Saab-basis in het noorden.

Piloten wilden 2016 - Plate
Piloten wilden 2016 - Plate

Net als 2014 hebben we dit jaar ook een geschikt ondersteuningsprogramma ontwikkeld. Het begint op vrijdag vanaf 12: 00 klok in Autodealer van de familie Lafrentz, De deelnemende teams kunnen uitkijken naar een welkomstpakket dat nauwelijks meer satanisch kan zijn. Naast de huidige Rally Plate zijn er nog meer verrassingen voor de Saab-coureur. de Orio Germany GmbH heeft ook Saab-shirts voor elke crew geleverd en we willen nog niet over meer niceties praten. Ik hou van kleine spanningen.

'S Avonds worden alle geregistreerde deelnemers opgeroepen voor het Saab-diner in de Stena-terminal in Schwedenkai. Een bekend goed eten, aardige mensen, saabige onderwerpen. Daarnaast een prachtig uitzicht op de haven en op onze Saabs, geparkeerd voor de terminal. Het leven kan perfect zijn.

De zaterdag begint met een klein ontbijt in de dealer, de crew verwelkomt deelnemers die pas die dag zullen aankomen. Een gevarieerde tocht langs de kust begint om 12 uur. Katrin en Markus Lafrentz hebben een geweldige route gekozen. We hopen op mooi weer en vele onvergetelijke kilometers. Onderweg is er een koffiestop, wat een langer verblijf kan zijn. Terug op het terrein van het Saab Center kan de vergadering in de late namiddag eindigen.

De crew in Kiel zorgde met veel andere kleine dingen over ons merk ook voor een passend kader voor het evenement. We kunnen nieuwsgierig zijn! Het programma voor twee erg leuke dagen, volledig gewijd aan Saab, is hier als Download klaar.

2 gedachten over 'Piloten wilden programma 2016"

  • blanco

    Ja, we zijn ook blij. Maar er zijn nog steeds 1000km tussen ons en Kiel!
    Groeten Luzia en Hans

Reacties zijn gesloten.