Paul is geland

We kunnen ons niet langer aan het oorspronkelijke schema houden. Eigenlijk wilden we Paul voor het eerst op pad krijgen toen de Saab Friends Erftkreis vertrok. Dat kunnen we niet doen… jammer, maar Paul is in ieder geval op Blog HQ beland.

Paul is hier! Ons projectaab in de wasstraat.
Paul is hier! Ons projectaab in de wasstraat.

Na een paar dagen onderweg van Kiel op de autotransporter naar het zuiden, bij regenachtig weer, was zijn toestand bij het lossen niet bepaald zodanig dat ik zou hebben gejuicht. Het was veel meer een gemene crisis die aan me knaagde toen ik naar Paul keek die bedekt was met vuil en spetters modder. Man, man, wat hebben we gedaan!

De Saab-stationwagen startte immers zonder problemen en leek het transport ongeschonden te hebben overleefd. Wat helpt in deze situatie? Natuurlijk kun je maar één ding doen! Draai de rode cijfers vast, start Saab en ga richting het benzinestation en de wasstraat. Onderweg extreme spanning, die binnen enkele minuten uit de wasstraat rolt ... en met de intense laag vuil op het plaatwerk had ik ook geen prognose.

Was het werk het waard, of was het pure waanzin om een ​​oude, opgeborgen 9-5 stationwagen nieuw leven in te blazen? Willen lezers foto's zien? En wil je weten welke velgen Paul in de toekomst over straat zal rollen? Morgenochtend zullen we de galerij uploaden vanuit ons Saab-project. Opwindend !

8 gedachten over 'Paul is geland"

 • Goede 9000 maakt je ondertussen extreem moeilijk. Dat was een paar jaar geleden heel anders, toen was er in die tijd veel SAAB voor kleine sommen. Ik zou op zoek naar een 9 5 voor de overgang en dan blijven kijken. Op een gegeven moment zal een mooie kopie te koop zijn en de zoektocht is zeker de moeite waard.

 • Ik ben ook erg opgewonden! Was ook mijn toegang tot Saab, een 2000 2.0T in het zwart. Is nog steeds onze Saabbine als we er thuis over praten ... Zeer mooie auto! Ik ben blij dat wij (mobilplus) konden deelnemen aan het project!

 • Het spijt me heel erg dat de 9000 niet werkte. Ik vroeg het opnieuw in de Saab-kennis waar een overheerlijke 9k-stand staat. Helaas is niemand bereid om te verkopen.

 • Net klaar met het schrijven van het artikel ... 10 minuten alstublieft 😉

 • Stuur alsjeblieft foto's. Ik kan er niet meer tegen

 • Dat zien we ook. Omdat het niet met een 9000 werkte, kijken mijn zoon en ik zaterdag naar een 9.5. Hij wil het misschien kopen.
  Overigens was mijn eerste Saab die ik reed en vanaf dat moment Saabfan.
  Ik kijk uit naar de foto's en leuke tijd.

 • Na de uitgebreide en grondige maatregelen kan het alleen maar optimaal functioneren.

  De SAAB 9-5 I Kombi staat bekend als tijdloos elegant als hij goed wordt behandeld. Ik zou zeggen dat dit zelfs over een designicoon gaat - aan de andere kant zien sommige "nieuwe creaties" van andere merken er ronduit lelijk uit.

 • Hoe was dat met de spanning ... 🙂.

Reacties zijn gesloten.