Paul is geland

We kunnen het oorspronkelijke schema niet behouden. Eigenlijk wilden we Paul bij de uitgang van Saab-vrienden Erftkreis voor de eerste keer op de weg brengen. Dat pakken we niet in ... jammer, maar Paul is nu tenminste geland op het hoofdkantoor van de blog.

Paul is hier! Ons projectaab in de wasstraat.
Paul is hier! Ons projectaab in de wasstraat.

Na een paar dagen onderweg van Kiel op de autodrager naar het zuiden, bij regenachtig weer, was zijn toestand bij het lossen niet precies dat ik zou hebben toegejuicht. Het was veel meer een middencrisis die op me knaagde toen ik naar Paul keek vol met modder- en vuilspatten. Man, man, wat hebben we gedaan?

De Saab Kombi startte immers gemakkelijk en leek het transport anderszins ongeschonden te hebben overleefd. Wat helpt in deze situatie? Natuurlijk kun je maar één ding doen! Schroef de rode cijfers vast, start Saab en schakel uit in de richting van tankstation en carwash. Onderweg er extreme spanning, die in een paar minuten uit de wasstraat zal rollen ... en met de intense laag vuil op de plaat, had ik geen prognose.

Was het de moeite waard, of was het gek om een ​​oude 9-5 stationwagon nieuw leven in te blazen? De lezers willen foto's zien? En je zou graag willen weten welke velgen Paul in de toekomst over de straten zal rollen? Morgenochtend zullen we de galerij van ons Saab-project uploaden. Spannend!

8-gedachten ook "Paul is geland"

 • Hoe was dat met de boog van spanning ...

 • Na de uitgebreide en grondige maatregelen kan het alleen maar optimaal functioneren.

  De SAAB 9-5 I Estate is tijdloos elegant als deze goed wordt behandeld. Ik zeg dat dit zelfs een designicoon is - aan de andere kant zien sommige "nieuwe creaties" van andere merken er ronduit lelijk uit.

 • Dat zien we ook. Omdat het niet met een 9000 werkte, kijken mijn zoon en ik zaterdag naar een 9.5. Hij wil het misschien kopen.
  Overigens was mijn eerste Saab die ik reed en vanaf dat moment Saabfan.
  Ik kijk uit naar de foto's en leuke tijd.

  • Het spijt me heel erg dat de 9000 niet werkte. Ik vroeg het opnieuw in de Saab-kennis waar een overheerlijke 9k-stand staat. Helaas is niemand bereid om te verkopen.

  • Goede 9000 maakt je ondertussen extreem moeilijk. Dat was een paar jaar geleden heel anders, toen was er in die tijd veel SAAB voor kleine sommen. Ik zou op zoek naar een 9 5 voor de overgang en dan blijven kijken. Op een gegeven moment zal een mooie kopie te koop zijn en de zoektocht is zeker de moeite waard.

 • Stuur alsjeblieft foto's. Ik kan er niet meer tegen

  • Alleen het artikel afmaken ... 10 minuten alstublieft

 • Ik ben ook erg opgewonden! Was ook mijn toegang tot Saab, een 2000er 2.0T in het zwart. Is nog steeds onze Saabbine als we er thuis over praten ... Zeer mooie auto! Ik ben blij dat wij (mobilplus) aan het project konden deelnemen!

Reacties zijn gesloten.