Paul komt eraan!

Eigenlijk wilden Mark en ik onze Projektaab in Kiel ophalen. Familie, werk en dienstregelingen spraken ertegen, dus Paul rijdt op het Zuiden per autocar. In de komende dagen landt de 9-5 stationwagen op het blog-hoofdkantoor. We zijn benieuwd!

Paul, onze projectondersteuner, komt eraan. De papieren zijn er al ...
Paul, ons project saab, is in opmars. De papieren zijn er al ...

De laatste status via fotoreportage van Kiel was een tijdje geleden, en zelfs de bloggers weten niet hoeveel Paul is veranderd. Spanning? Spanning!

De documenten voor Paul zijn al aangekomen. Het kentekenbewijs, het TÜV-rapport, een taxatie en natuurlijk de eindfactuur van Kiel. Zoals verwacht is het meerdere pagina's lang. In principe heeft de Saab een volledige genezing ondergaan. Nieuwe turbo, nieuwe koppeling, herzien chassis, roest verwijderd, gedeeltelijk opnieuw gespoten, nieuwe velgen, nieuwe banden - dat is slechts een samenvatting van wat er is gedaan. Alle vloeistoffen zijn nieuw, een grote inspectie, diverse cosmetische reparaties.

Mijn gevoel zegt dat de autodealer van Lafrentz niet alles heeft gefactureerd. We kunnen het alleen begrijpen als Paulus voor ons staat. Dan is er ook nog een tussenrapportage over het geld dat tot nu toe in het project is gestroomd. En de spannende vergelijking “voor en na” staat op de agenda. De eerste foto's In de tussentijd kun je het onderwerp van februari ondertussen bekijken.

Het volgende Paul-artikel zal de Saab laten zien terwijl hij voor zijn redding zorgt door onze lezers, omdat ze het project mogelijk hebben gemaakt met hun steun. Is het geld goed besteed of zijn we verdwaald in een volkomen zinloze onderneming? Ook maken we een korte, eerste proefrit, daarna gaat Paul verder met het plakken van stickers.

Wordt vervolgd ...

9 gedachten over 'Paul komt eraan!"

 • We zullen vragen wie er wil rijden, dat hadden we van tevoren al aangekondigd. Maar alleen als Paul is aangemeld en verzekerd. Natuurlijk zijn er een aantal dingen die wat beter, charmanter, levendiger kunnen worden gemaakt, daar zijn we ons terdege van bewust. Paul is een "leerproces" dat we hebben geïnitieerd.
  Met alle passie voor het merk zijn we ook beperkt in termen van mogelijkheden. Familie, werk, blog. Dat is de volgorde. Er is geen fabrikant op de achtergrond die ons de gewenste vrijheid zou kunnen geven.

 • Ik vind het ook jammer dat je niet meteen hebt gevraagd wie uit blogkringen de auto wilde besturen - ik weet zeker dat er enkele geïnteresseerde mensen zouden zijn geweest. Dus het neemt op de een of andere manier de laatste hand en ziet eruit als "het moet gewoon goed werken" - ik weet dat zulke gedetailleerde ideeën minder vaak voorkomen in het dagelijks leven, maar ze maken het aantrekkelijk en levendig omdat ze de gemeenschap dichter bij elkaar brengen. En uiteindelijk zijn ze meestal zelfs financieel goedkoper omdat privécontacten samenkomen en elkaar aanvullen - met wederzijds, gemeenschappelijk belang. Uiteindelijk is er ook minder behoefte aan werk en inkomen, waardoor het 'alledaagse leven' vrijer, dus minder vol is, waarin er meer ruimte is voor dergelijke persoonlijke ideeën.

 • Ja, de schoenen ... ik denk dat je ze leuk zult vinden 😉

 • Ik dacht dat je stress had met familie, kinderen, huis, werk en de andere projecten. Bedankt voor het aanbod, misschien is er een vergelijkbaar gekkigheidsproject 2017. We kunnen elke hulp gebruiken!

 • Ik ben bang dat het maandag wordt. Tot nu toe geen melding van de rederij. We zijn trouwens net zo enthousiast ... 🙂

 • Het mysterie van de velgen is onthuld. Ik kijk uit naar de schoenen van Paul!

 • Ik ben echt geil voor de “verse” foto's! 🙂 Graag aan het eind van de week…. 😉 Een geweldig project heeft zijn voltooiing ervaren / gekregen.
  Laten we gaan!

 • Je had iets kunnen zeggen. Ik zou graag veroordeeld zijn.

Reacties zijn gesloten.