Paul komt eraan!

Eigenlijk wilden Mark en ik onze Projektaab in Kiel ophalen. Familie, werk en dienstregelingen spraken ertegen, dus Paul rijdt op het Zuiden per autocar. In de komende dagen landt de 9-5 stationwagen op het blog-hoofdkantoor. We zijn benieuwd!

Paul, onze projectondersteuner, komt eraan. De papieren zijn er al ...
Paul, onze projectondersteuner, komt eraan. De papieren zijn er al ...

De laatste status via een fotobericht van Kiel bestaat al een tijdje, en hoeveel Paul is veranderd, zelfs de bloggers weten het niet. Spanning? Voltage!

De documenten voor Paul zijn al gearriveerd. Het kentekenbewijs, het verslag van TÜV, een mening, en natuurlijk de uiteindelijke factuur van Kiel. Dit is, zoals verwacht, meerdere pagina's lang. In principe heeft de Saab een volledige genezing ondergaan. Nieuwe turbo, nieuwe koppeling, ophanging herwerkt, roest verwijderd, gedeeltelijk opnieuw geschilderd, nieuwe velgen, nieuwe banden - en dat is slechts een voorbeeld van wat er is gedaan. Alle vloeistoffen zijn nieuw, een grote inspectie, verschillende cosmetische reparaties.

Mijn gevoel is dat autodealer Lafrentz niet alles in rekening heeft gebracht. We kunnen het alleen begrijpen als Paulus voor ons staat. Dan is er ook een tussentijds rapport over wat er tot nu toe in het project is binnengekomen. En de spannende vergelijking "voor en na" is in behandeling. de eerste foto's In de tussentijd kun je het onderwerp van februari ondertussen bekijken.

Het volgende artikel van Paul zal de Saab laten zien hoe het zijn heil redt door onze lezers, omdat zij het project mogelijk hebben gemaakt met hun steun. Was het geld goed besteed of verloren we onszelf in een volledig nietszeggende onderneming? We doen ook een korte eerste testrit, daarna gaat het verder met Paul om te lijmen.

Wordt vervolgd ...

9-gedachten ook "Paul komt eraan!"

 • Je had iets kunnen zeggen. Ik zou graag veroordeeld zijn.

  • Ik dacht dat je stress had met familie, kinderen, huis, werk en de andere projecten. Bedankt voor het aanbod, misschien is er een vergelijkbaar gekkigheidsproject 2017. We kunnen elke hulp gebruiken!

   • Ik vind het ook jammer dat je niet hebt gevraagd wie de auto rechtstreeks vanuit blogs wil besturen - ik ben er zeker van dat er wat geïnteresseerde mensen zouden zijn geweest. Dus het maakt op de een of andere manier de finishing touch en ziet eruit als "het moet gewoon goed werken" - ik weet dat zulke gedetailleerde ideeën elke dag minder compleet zijn, maar het zijn degenen die het sexy en levendig maken, omdat ze de gemeenschap dichter bij elkaar brengen. En uiteindelijk zijn ze meestal zelfs financieel goedkoper omdat privécontacten samenkomen en elkaar aanvullen met wederzijds, wederzijds belang. Uiteindelijk minder behoefte aan werk en inkomen, waardoor het 'alledaagse' meer vrij, dus minder vol wordt, waarin dan meer ruimte is voor dergelijke persoonlijke ideeën.

    • We zullen vragen wie wil rijden, we hadden dit al van tevoren aangekondigd. Maar alleen als Paul is geregistreerd en verzekerd. Natuurlijk kun je iets nóg beter, charmanter, levendiger maken, daar zijn we ons heel goed van bewust. Paulus is een 'leerproces' dat we hebben geïnitieerd.
     Met alle passie voor het merk zijn we ook beperkt in termen van mogelijkheden. Familie, werk, blog. Dat is de volgorde. Er is geen fabrikant op de achtergrond die ons de gewenste vrijheid zou kunnen geven.

 • Ik ben erg enthousiast over de "verse" foto's!
  Laten we gaan!

  • Ik ben bang dat het maandag is. Tot nu toe geen bericht van de rederij. Trouwens, we zijn net zo nieuwsgierig ...

 • Het mysterie van de velgen is onthuld. Ik kijk uit naar de schoenen van Paul!

  • Ja, de schoenen ... ik denk dat ze geliefd zullen zijn

Reacties zijn gesloten.