Fredrik Ahlström wordt Nevs 'nieuwe VP Purchasing

De heer Fredrik Ahlström zal in juni 1, 2016, de positie van Vice President Purchasing innemen en zal zo snel mogelijk de verantwoordelijkheid voor S & T op zich nemen.

National Electric Vehicle Sweden AB
National Electric Vehicle Sweden AB

Fredrik Ahlström heeft meer dan 20 jaar ervaring in de auto-industrie en heeft leidende posities gehad in verschillende internationale organisaties.

De recente opdracht van Fredrik Ahlström was VP van Cevt, verantwoordelijk voor het opbouwen van de inkooporganisatie en het structureren van de wereldwijde inkoopprocessen van het bedrijf in zowel Zweden als China. Voordien maakt het deel uit van de inkooporganisatie van Nevs.

"Ik ben erg blij om Fredrik terug te verwelkomen in ons Nevs-team. Naast zijn brede ervaring en bekende inkoopbekwaamheid, is hij ook een goede en gerespecteerde leider die wil bijdragen aan de versterking van Nevs ", aldus Mattias Bergman, president Nevs.