Analog is great and Godparents for Paul (reload)

Het goede nieuws al in het begin: Paul, ons projectabonnement voor 2016, is klaar voor de weg. In Kiel is het laatste kleine werk gedaan en de man uit de TÜV vindt Paul ook goed. Het slechte nieuws: Project Paul en mijn dagboek zijn uiterst incompatibel, de 9-5 blijft in het noorden parkeren.

Logboek voor Paul. We werken eraan.
Logboek voor Paul. We werken eraan.

Maar het Saab Center Kiel zou niet zijn wat het is als het niet al aan een oplossing werkte om Paul naar Frankfurt te brengen. De komende dagen is het zover, de Zweedse stationwagen zal op het bloghoofdkwartier landen.

Evenzo de openstaande factuur voor koppeling, velgen, inspectie en ongeveer een miljoen kleine dingen. Omdat Paul een project is voor de gemeenschap en een goed doel, moet het betaalbaar blijven, was ons beloofd. Laten we eens kijken wat er komt, het is al duidelijk dat zonder de familie Lafrentz en andere supporters onze Saab nooit herboren zou zijn.

Paul is analoog

Natuurlijk zijn we niet zonder ideeën en gebruiken we de tijd totdat Paul arriveert. In de komende maanden kunt u de Saab 9-5-stationwagen op internet en op evenementen ervaren. Daarnaast gebruiken we analoge tools. De Saab krijgt een heel specifiek logboek met VIN en alle gebeurtenissen worden zeer analoog vastgelegd met een instant camera. 30 pagina's willen worden gevuld. Na afloop van het project krijgt de toekomstige eigenaar een voertuig met Paul en zijn logboek met een bijzondere historie.

Het analoge Saab 9-5-logboek wordt momenteel geproduceerd door onze drukkerij, speciaal voor ons project. We laten hier de eerste foto's van de “Making of…” zien.

Doopgetuigen voor Paul (herladen)

De eerste afspraak voor Paul is al ingesteld. Hij zal kort na zijn aankomst en na een eerste fotosessie rijden. Opmerkelijk discreet, omdat het overeenkomt met het merk. peetvaderdie het project steunen, hebben maandenlang een prima reclamemedium. met mobiele Plus we kunnen een andere peetouder verwelkomen. Het bedrijf is niet onbekend voor Saab-bestuurders, het biedt aftermarket- en retrofit-oplossingen in het veld Navigatie voor de Saab 9-3. Welkom aan boord!

Alle sponsors en supporters krijgen in de zomer bezoek van Paul en de bloggers; Bedrijven die op het laatste moment lid willen worden van de sponsorclub hebben nu de laatste kans. In het volgende Paul-rapport zullen we onze gerenoveerde en nieuw tot leven gebrachte stationwagen presenteren. Hopelijk! En de vergelijking voor en na wordt heel spannend!

6 gedachten over 'Analog is great and Godparents for Paul (reload)"

 • Het is leuk dat er peetouders zijn voor Paul, die het project zo veel mogelijk ondersteunen. Eigenlijk zou er meer mogelijk moeten zijn, vooral in het klassieke gebied dat voor alle SAAB-ers het bedrijf van de toekomst zal zijn. Ik mis de toewijding van Orio, die zich schijnbaar niet bij Paul voegt?

 • De kosten van de installatie komen in elk geval. Precies zoals het kost om goede smaak te bewijzen en om een ​​individuele combinatie in het dagelijks leven te verplaatsen. Mark en ik zijn net zo enthousiast over de cijfers, en hoe het evolueert. Een goede start van de week!

 • Gefeliciteerd! PAUL "leeft" en dat is goed nieuws! Geweldig idee van de blog. Ook goed voor wat PAUL was “gereanimeerd”. Nu is het tijd om PAUL te laten zien en te genieten! 🙂
  Maar: Citaat: Laten we eens kijken wat er komt, het is al duidelijk dat zonder de familie Lafrentz en andere supporters onze Saab nooit herboren zou zijn.
  Ik hoop dat er een “eindfactuur” komt, zodat duidelijk wordt hoeveel € er in zo'n idee kan / moet / mag stromen ... Ik ben benieuwd!
  Een goed weekend kan beginnen!

 • Ik kijk erg uit naar PAUL

 • Beste Tom, ik ben erg opgewonden! Geweldig project!

 • Geweldig dat de blog altijd zulke briljante ideeën heeft. Dat houdt SAAB in leven. Ik kijk uit naar Paul!

Reacties zijn gesloten.