900-abonnees!

Op de 26. Februari 2015 konden we, na ongeveer 4 jaren van blogwerk, 500-abonnees verwelkomen. Enorm en een mijlpaal in ontwikkeling. Het zal niet veel meer zijn dan dat mijn gedachte toen was. De feiten zijn tegen, het merk Saab in terugtocht. En ik had helemaal ongelijk!

Saab Blog: abonnees van 900
Saab Blog: abonnees van 900

Iets meer dan een jaar is verstreken sindsdien en gisteren hebben we al meer geteld dan 900-lezers die zich op de blog abonneerden als een normale lezing. We zijn niet binnen een jaar verdubbeld, maar redelijk toegenomen. Een fenomeen waarvoor geen duidelijke verklaring bestaat.

De voorheen levendige internationale Saab-blogscene heeft de afgelopen maanden veel van zijn inhoud verloren. Heel wat blogs schrijven slechts zeer onregelmatig, andere lijken te verdwijnen. Saabblog.net is sinds een paar weken bijna uitsluitend Duits en Duitsland is nooit een thuiswedstrijd voor Saab geweest. Zoals de afgelopen jaren zijn onderwerpen nog steeds moeilijk te vinden, is bloggen veeleisend werk. Dit alles spreekt eigenlijk een positieve ontwikkeling tegen.

Niettemin hebben we meer bezoekers, meer abonnees. Dat past niet echt bij elkaar en kan een typisch Saabiaans fenomeen zijn. de waanzinnige factorom het te zeggen met wijlen Rolf Bleeker. Ik denk niet dat er een andere verklaring voor is.

Wat dan ook. Mark en ik zijn er trots op zoveel lezers te hebben en het vertrouwen dat we in de blog hebben. We zijn blij en bedanken je! Natuurlijk blijven we een kleurrijke, saaie mix van onderwerpen afleveren. De rest van de week is het lezen waard. Morgen volgt een kort Saab-testrapport en op vrijdag ... Hmm, het wordt spannend.

Ja, er is weer een beetje spanning. We laten zien wat waarschijnlijk nog geen lezer eerder heeft gezien. Exclusief, en het heeft natuurlijk te maken met Saab.

21 gedachten over '900-abonnees!"

 • En de 900 zijn slechts de abonnees. Er zijn er allemaal die, net als ik, gewoon niet elke dag kijken zonder een herinneringsmail ...

  groeten
  Gerald

 • Mijn eerste Saab was waarschijnlijk de laatste 99er met 2.0l Turbo. Daarna kwam 1985 900 Turbo 5Türer met 5Gang. De auto werd gestolen met ongeveer 800.000km (originele motor, derde lader) op de teller in Spanje. Serieus, ik huilde.

  Saab is niet alleen een auto, het is filosofie. Leuk waren niet de 99 of de 900, maar ik heb de dingen ervaren als eerlijke auto's die bijna onbreekbaar waren met een beetje en regelmatige zorg. Momenteel rijd ik met 3 wielen (Suzuki-Trike), maar ik streling met een 900II of 9-3.

  Ik ontdekte de blog hier slechts een paar dagen geleden en werd meteen geregistreerd.
  Je doet het echt goed en ik ben bijna verliefd op de 9-5 stationwagon, die je met veel moeite weer op de weg kunt zetten. Kan ik er echt van genieten?

  • We zijn blij dat Kombi Paul het leuk vindt. Oorspronkelijk wilden we hem dit weekend uit het noorden halen, het plan wordt vanwege geplande planning enkele dagen uitgesteld. Maar de contdown loopt!

 • De mix is ​​perfect. Oud, nieuw, de blik voorbij de doos. Als er elektrische auto's worden toegevoegd, is er voor elk wat wils. Grote verleden, misschien grote toekomst? Ik zal mijn vingers gekruist houden voor SAAB en de blog!

 • Hartelijk dank en gefeliciteerd! Een tweedaagse zonder Saabblog is echt vreemd ... er ontbreekt iets! Dus doe alsjeblieft niet nog een campagne zoals vorig jaar! 🙂
  Ik kijk uit naar de volgende rapporten en al het andere met het merk en jou!
  Ciao Alex

 • Zonder de saabblog zou Saab maar half zo mooi zijn! Bedankt en ga zo door.

 • ... kan ook te wijten zijn aan het feit dat ik het adres heb van elke (!) Geparkeerde SAAB https://www.saabblog.net achter de ruitenwisser ... 😉 😉
  Gisteren de uitzondering: een bestuurder (🙂) van een Aero Cabrio aangesproken bij een rood licht ...
  Citaat van de dame: oh hoe mooi! Mijn man is de SAAB-freak !!!
  Er kan nog steeds "potentieel" zijn ...

  • Dit is de ware Saab spirit! Dank je wel!

 • Ook van mijn kant gefeliciteerd! Ik ben er al een tijdje als nr. 200 ... maar de spanning op de brievenbus is in de loop van de tijd gebleven! Dit is uw verdienste !!! Een dag zonder SAAB ... omdat SAAB ontbreekt! Super goed,
  hoe je onderwerpen zoekt en bezet,
  Duwt projecten (PAUL
  en houd ons gebruikers op de hoogte. Ik ben nog nooit zo goed op de hoogte geweest van SAAB !!!
  BEDANKT veel!
  DANK ook aan de (gedoogde) families op de achtergrond ..., niet vanzelfsprekend !!!
  Ik kijk er naar uit om het succesverhaal van SAAB-blog voort te zetten. net!
  Zonnige groeten!

  PS: en abonnees 1000 krijgen PAUL voor 1 week om te gebruiken ... 😉

  • Een leuk idee! Laten we wachten op de 1000!

 • Het is jouw eigen schuld. Je schrijft onderhoudend, vloeiend en overtuigend. Zoveel redactioneel werk wenst een gratis krant. Ga zo door met het goede werk!
  En ik ben er zeker van dat ik hier niet de enige 'niet-Duitser' ben 🙂

  Gefeliciteerd en vriendelijke groeten uit Zwitserland

 • Gewoon goed werk!

  Het is leuk om de artikelen en commentaren te lezen.

  Met vriendelijke groet

  Burkhardt

 • Gefeliciteerd,
  de toevoeging verbaast me niet, hier wordt SAAB-Esprit nog steeds bespoten, wat je helaas niet kunt zeggen in tegenstelling tot relevante forums.
  Hier is iets voor elke Saabist, of het een 2- of een 4-klok is, oud of nieuw. Ga zo door.

  Zonnige groeten

  Joschy

 • Ik ben het volledig eens met de vorige sprekers en zeg bedankt en gefeliciteerd. De blog was voor mij de trigger na een jaar van onthouding door Saab om terug te keren naar het merk en de gemeenschap. Zonder jou zou dat zeker niet gebeurd zijn.

 • Ik sluit me aan bij de rangen en zeg gefeliciteerd! De blog ademt Scandinavische frisheid en ook enkele lieve eigenaardigheden en hoewel ik me meer abonneer op 900 steile schnauzers, ben ik altijd gelukkig in Real Life, wanneer ik een Saab zie, bijvoorbeeld de chromen bril. Paul deed het met mij, dat zou een ander model zijn dat ik zou kunnen goedkeuren als de Xbox 944 in 5 jaren een klassieke auto wordt
  En hoewel met sommige GM-genen gemist, maar nog steeds veel meer Saab ademt dan Opel.

 • Dit is absoluut jouw verdienste! Gefeliciteerd!

 • Gefeliciteerd en bedankt !!

  Ik geniet ervan uw berichten te lezen en ik ben er zeker van dat uw blogg veel bijdraagt ​​aan de fascinatie van ons merk en aan het ongewone gemeenschapsgevoel van alle Saab-bestuurders.

  Of andere merken zoiets hebben?

  Er is veel werk en moeite in zo'n blog, maar mijn grootste respect.

  Houd het alsjeblieft op !!

  kroop

  • Ik kon het niet beter zeggen als een buitenlander: + 1

   • Helaas is mijn formulering niet helemaal correct. Het moet in de tekst "in het Duits" staan. Excuses, niemand zou zich buitengesloten moeten voelen! Saab-passie kent geen grenzen!

 • Een fenomeen waarvoor geen duidelijke verklaring bestaat? Ik ben er niet al te lang, maar als ik zie hoeveel je gepassioneerd bent, nieuwe onderwerpen vindt rond oude Saabs en nieuwe NEVS, hele projecten doorvoert met voertuigen, dan is alles wat ik kan zeggen de mijne grootste RESPECT!

  De blog is erg vermakelijk, erg actueel en ik ben altijd blij met nieuws. Natuurlijk zijn sommige bijdragen belangrijker voor mij, andere merk ik op (die zeker interessant zijn voor anderen). Het heeft mensen zoals jij nodig die regelmatig en met plezier schrijven. En aangezien elke bijdrage ook onderzoek en afbeeldingen nodig heeft, is dat een hoop werk!

  Heel erg bedankt voor al je werk! Je levert een belangrijke bijdrage aan mijn fascinatie voor Saab ...

  Met vriendelijke groet, Patrick

 • Gefeliciteerd!

Reacties zijn gesloten.