Doopgetuigen voor Paul

Wordt langzaam serieus. Paul, ons projectteam uit 2016, was bij de schilder. Nu het laatste werk wordt aangepakt, mag de vriendelijke man van TÜV zijn mening geven, waarna de 9-5 na een lange pauze eindelijk weer asfalt onder de banden mag nemen.

Paul onze projectaab 2016
Paul onze projectaab 2016

We hebben in de tussentijd niet stilgezeten. We brengen de Saab 9-5 stationwagen van het hoge noorden naar het Rijn-Main-gebied in ongeveer 14 dagen, waar hij vervolgens wordt geplakt. "Merkbaar" is het sleutelwoord! Met onze 9-5 willen we het merk onder de aandacht brengen.

Saabs zijn zeldzaam op onze wegen; Het merk is meer dan ooit onder de perimeter van de perceptie. Maar we zijn er nog steeds, nog steeds. Hoewel er sinds 5 geen nieuwe auto's zijn geweest, zo snel of misschien nooit zullen zijn, houden we de vlag hard op de wind.

In de komende maanden zullen veel mensen waarschijnlijk voor het eerst bewust weer een Saab met Paul waarnemen, wanneer onze stationwagen in het verkeer verschijnt. De stickers zullen ervoor zorgen dat het kleine merk springlevend is met veel “peetouderstickers”. We hebben dat Autodealer Lafrentz als supporters van ons project hebben we dat gedaan Skandix, Hun hulp is fantastisch, zonder beide bedrijven zouden we Paul nauwelijks op straat brengen. Maar slechts twee stickers zouden een klein beetje zijn.

We hebben veel gevraagd van blogsupporters en traders en hebben wat meer peetouders voor Paul kunnen winnen. Saab Service Frankfurt, Auto Roth GmbH in Stuttgart / Leinfelden, Stephan Individual en Saab Service Gaworski, Bovendien zijn Mark en ik daar bijzonder tevreden over Mobile Forum Dresden terug in de blog-omgeving en is toegewijd aan ons project.

Het is duidelijk dat Paul zich zal onderscheiden van de massa. Al was het maar omdat hij een Saab is, en omdat Saabs gewoon zeldzaam zijn. Met zijn Saab-stickers zullen lezers de campagne op de blog ervaren, het zal een blikvanger zijn. Maar niet alleen daarom. Ook als het gaat om de keuze van velgen, kiezen we buitengewone benaderingen. We houden vast aan "Saab Original", maar interpreteren het royaal.

We hebben ook andere ideeën over hoe we het "leven" van Paulus de komende maanden zullen documenteren. Heel individueel en spannend, en ook een beetje analoog, het zal de komende dagen doorgaan.

Wordt vervolgd ...

8 gedachten over 'Doopgetuigen voor Paul"

 • Ik ben blij met elke SAAB die de mijne oversteekt. Gelukkig worden ze in Zwitserland wat gezaaid gezaaid. De vreugde is groot, want een motor- of vrachtwagenchauffeur wordt begroet.

 • Geweldig idee, ik kijk nu al uit naar de "Saabsichtung"! - De Saabs lijken nog steeds erg populair. Twee collega's kochten een 9-3. Er zijn dus nu zes Saab vertegenwoordigd in ons kantoor! - Tom, stuur me alsjeblieft de gegevens van het donatie-account.

 • Voor een keer ben je op het verkeerde spoor

 • Ik heb een voorgevoel over de velgen ...

 • "Wakker kusten" in februari en al een afspraak gemaakt bij TÜV! Alle aandacht !!! 🙂
  Klasse strakke afronding van de nodige werkzaamheden.
  Ook een “proefrit” ... inclusief een donatie. 🙂

 • Cool! Je zou nog steeds een donatiepot in de kofferbak kunnen stoppen om de kosten op te halen of te doneren voor een goed doel?

 • Ons idee is om lezer Paul te laten rijden (en erover te schrijven). We moeten echter verduidelijken dat bij de verzekeringsmaatschappij de deadline nog steeds is.

 • Alles klinkt heel goed. Heb je de kans om samen met Paul op pad te gaan?

Reacties zijn gesloten.