Saab op de Techno Classica 2016 (Preview)

Net als in voorgaande jaren zal 2016 ons merk ook presenteren op de Techno Classica. Morgen om 14.00 uur gaan de poorten voor de Preview Day open; Donderdag start de grote show rond klassieke voertuigen van de 09.00-klok.

Bouw Saab Clubstand Techno Classica 2016
Bouw Saab Clubstand Techno Classica 2016

Het team van 1. Duitse Saab-clubs is bezig met het opzetten van de beursstand. Dit jaar draait alles om kamperen. De focus ligt op de zeldzame Saabo-caravan van Christoph, het bijpassende trekvoertuig is een Saab 96 tweetakt “Longnose”.

De stand was nog in aanbouw in de namiddag, maar de ingenieuze, eigentijdse parasol met campingtafel laat ons het ontwerp in detail raden. Op zaterdag wordt de tin- en Saab-show aangekondigd. Ik ben met een zeer goede vriend op weg naar Essen, de 9-3 Aero gaat naar het westen.

de Techno Classica vindt plaats van 06.04. - 10.04.2016 (06.04. “Happy View Day / Preview” vanaf 14 uur). De beursbemanning van de 00e Duitse Saab Club kijkt uit naar veel bezoekers en goede Saab-discussies!

3 gedachten over 'Saab op de Techno Classica 2016 (Preview)"

  • Ik ook !!!

  • Dank je wel! Ik had het niet op het scherm.

    Maar natuurlijk - nadat ik het boek al heb verslonden - wil ik nu ook naar de film kijken.

  • Er zal geen preview zijn, maar de landelijke bioscooprelease morgen op 07.04.2016 april XNUMX voor de film "A man named Ove". Ik wilde het hier gewoon vermelden.

Reacties zijn gesloten.