We zijn op zoek naar een suspense-sheet

De boog van spanning - bloggers zijn er altijd naar op zoek. Elektrische auto's zijn een spannend onderwerp. Zelfs als u niet van elektrische mobiliteit houdt, heeft de ontwikkeling nog steeds potentieel. Nieuwe ideeën, bedrijven en producten ontstaan ​​over de hele wereld. Mobiliteit is verandering en een kans voor moedige visionairs. En een geweldige tijd voor spanbogen ...

Leuke auto's, maar geen spanning
Leuke auto's, maar geen spanning

Suspense!

Tesla bouwt al weken spanning op. Het model 3 komt eraan, een frontale aanval op BMW, Audi, Mercedes. Met de Tesla voor het middensegment gingen de Amerikanen op weg naar de veroveringscampagne in de massamarkt. Medewerkers van Tesla en Space X mogen al geruime tijd reserveren, alle andere klanten zijn de reservering, inclusief aanbetaling, van de 31. Mogelijk zijn in maart. Tesla is een grootmeester van marketing. De verwachtingen zijn groot, de aanval kan indrukwekkend zijn.

De Amerikanen verlaten de avant-garde niche met de Model 3. Dit brengt uitdagingen met zich mee - in termen van de kwaliteit van de voertuigen, productie, verkoop en verkoopfinanciering. De komende jaren zal uitwijzen of Tesla zijn beloftes nakomt. Of het bedrijf een massafabrikant wordt, of elektromobiliteit wordt geaccepteerd of dat het faalt. Een geweldig, spannend verhaal of niet? Als je wilt, kun je de ontwikkeling bij Teslamag volgen. Een geweldige, up-to-date blog over de toekomst van mobiliteit.

Suspense?

Ik zou graag wat Tesla-DNA willen hebben voor ontwikkeling in Zweden. Elke blogger zou dat doen, omdat blogs honger hebben naar nieuws. Voed ons zodat we kunnen schrijven. Please!

Helaas is Trollhättan tot nu toe heel bijzonder geweest. In de zomer zal de komst van NEVS naar de Saab-fabriek 4 jaar geleden zijn en in de komende dagen is er een jaar verstreken sinds het einde van de reconstructie. Voedsel voor bloggers bestaat niet, geen spanning. Te betreuren, het publiek zou meer dan ooit nodig zijn.

Tesla bezet een marktsegment in de media en in de hoofden van klanten die NEVS vanaf 2018 zou willen leveren - lang voordat het product te koop is. Tesla start pas eind 2017 met de productie van een auto die al op ieders lippen ligt. Je hoeft geen helderziende te zijn om de Duitse premiumreuzen te laten reageren. Als de markt ook in het begin de gehoopte acceptatie oplevert, zullen München, Stuttgart en Ingolstadt terugslaan. Moordende concurrentie, een bloedige strijd, zal het resultaat zijn.

Zou het geen tijd voor Zweden zijn om deze achtergrond te verwerken? Iedereen praat over Tesla, wie over NEVS? Een onderzoek, enkele gegevens, foto's van gecamoufleerde prototypen? 21 maanden tot 2018 gaan snel voorbij. Maar Trollhättan negeert het publiek. Misschien omdat de PR-afdeling wordt uitgebreid in termen van personeel. Of omdat je het kunt. Omdat de orderboeken zijn gevuld met orders van staatsbedrijven in Turkije en China.

Een week geleden in het stadhuis van Trollhättan was een evenement met KJJ. Zonder publiciteit, maar volledig wilde je niet zonder de rest van de wereld. En besloot over de NEVS Instagram Page om het volgende KJJ-citaat aan de wereld te sturen:

"Ik doe dingen niet halfslachtig en ik geef nooit op. De toekomst van mobiliteit wordt hier in Trollhättan gecreëerd".

En omdat uiterlijk met de feiten uit de wijde wereld aan de ene kant, en het KJJ-citaat aan de andere kant, ik enigszins hulpeloos zit voor mijn Macbook, creëer ik onze eigen spanning voor het begin van de werkweek. Een zeer kleine, natuurlijk, onze mogelijkheden.

Suspense!

Naar 5 jubileum blog jubileum vond het volgende citaat op de blog:

Natuurlijk is er een verjaardagscadeau, zoals het zou moeten zijn. Maar in de meest ware zin van het woord zijn we nog steeds bezig met uitpakken - met ongeveer een halve ton gewicht. Een kleine teaser als een hint is in de onze Facebook-groep gedeponeerd.

Het uitpakken van de 17 dozen, verdeeld over 2 europallets, duurde iets langer dan gepland. Op de regenachtige vrijdag voor Pasen was het dan eindelijk zo ver en werd het gewicht van een halve ton (tenminste) bevestigd. Wat zat er in de dozen?

Enkele hints: het is Saab-geschiedenis uit Duitsland. Meer concreet? Oké. De dozen komen oorspronkelijk uit Hessen. En het zijn geen auto-onderdelen, zoals sommige lezers vermoeden. Ja, en de inhoud spreekt veel Saab-stuurprogramma's aan. Alles begrepen, de oplossing is duidelijk? Wie kent het antwoord?

De ontbinding van de zelfgemaakte boog komt morgen.

14 gedachten over 'We zijn op zoek naar een suspense-sheet"

 • Een heel charmant idee, maar helaas niet van toepassing.

 • Wat de spanning betreft, is een ander automerk uit Zweden niet ongebruikt. Het nieuws is erg dun. Daarom schieten wilde geruchten de cabine in dat Volvo een nieuw automerk wil starten. Hier is een link gevonden op SU ( http://nordicwheels.de/volvo-startet-neue-automarke/ )
  Het zou een grap zijn als SAAB AB de naamgeving zou geven aan Volvo. Je zult zien wat het werkelijk is.

 • Poster van verschillende Saab-modellen?

 • Ik zou graag de nalatenschap van SAAB Duitsland willen aanboren. Maar 5 jaar later, waar zou iets uit moeten komen? Denk dat dat onwaarschijnlijk is, de puzzel blijft.

  Wat betreft NEVS, ze hadden hun kans meerdere keren en elke keer gebruikt. Meest recentelijk, na het faillissementsproces, waar ik op een doorbraak hoopte. Er is een jaar verstreken, er is niets gebeurd. Ik zal SAAB blijven besturen, op een gegeven moment zal er een nieuw merk worden toegevoegd om de CUCUMBERS te beschermen. Maar er komt niets van NEVS.

 • Hoe een auto te doen herleven, technisch marketing maken of op zijn minst proberen dat kan
  je zou hier kunnen zien….http://tvr.co.uk/newcar......

 • Nee, nee, zelfs dat niet. Geduld…

 • Oh nee, helaas niet. De laatste folders waren voor MY12.

 • Ik kon me voorstellen dat NEVS wachtte met public relations totdat de naamvraag eindelijk was opgehelderd…. Het zou tenslotte gemakkelijker moeten zijn om te adverteren met het SAAB-merk dan met NEVS.

  En op de pallets zaten zeker brochures voor de MY 13 of voor de Castriota 9-3 ... zoiets?

 • Tesla laat zien hoe het moet, maar SAAB zit in je hart! NEVS is een tragedie van 4 jaar. Dan is het beter om een ​​gespannen boog van Tom en een SAAB voor de deur te hebben.

 • Blauwdrukken….

 • Spanningsboog van Troll City ...
  NEVS is een Chinees bedrijf. Geen idee voor reclame komt uit China ..., staatsbedrijven "duwen" NEVS op de markt, zorgen voor toekomstige (!!) verkoop. ALLES staat nog in de planning ...
  Misschien wil NEVS alleen (!) China ... en Tesla de "rest" van de wereld!
  Een bedrijf moet dan “harder werken” en spanning creëren!
  Ik kijk uit naar Tesla!

 • Papier is altijd een goede voorsprong ... 😉

 • De kantoren van SAAB Duitsland werden “opgeruimd” en veel papier werd in de daarvoor bestemde dozen verpakt. Nu ben je aangekomen ... en je bent nog steeds bezig met het bouwen van de IVAR-plank ... 😉
  SAAB reclamefolders
  SAAB handleidingen
  SAAB-facturen (betaald
  enz.

 • Nou, als het uit Hessen komt en velen aangaat, kan het speciaal gereedschap zijn voor 9-3,9-5 en specifiek uit Rüsselsheim komen ... of gebruiksversies en bouwplannen in papieren vorm 😀

Reacties zijn gesloten.