Nevs in een strategische samenwerking met staatsnet

National Electric Vehicle Sweden AB (Nevs) en State Grid Electric Vehicle Service Co., Ltd. een raamovereenkomst voor strategische samenwerking ondertekend.

National Electric Vehicle Sweden AB
National Electric Vehicle Sweden AB

"State Grid heeft Nevs gekozen als voorkeurspartner voor mobiliteitsoplossingen en als leverancier van elektrische voertuigen. State Grid speelt een zeer strategische en operationele rol in de transformatie van China naar duurzamere oplossingen ", aldus Stefan Tilk, vice-voorzitter Nevs.

Feiten over State Grid

State Grid Corporation of China (SGCC) werd op december 29, 2002 opgericht als een onderneming in staatseigendom. Als grootste dienstverlenende onderneming ter wereld heeft SGCC 7th gerangschikt op Fortune Global 500. SGCC construeert en exploiteert elektriciteitsnetten als haar kernactiviteit, om een ​​veiligere, schonere en meer economische en duurzame stroomvoorziening te bieden. Als een grootschalige enterprise-owned onderneming opereert SGCC als een groep met CNY 200 miljard maatschappelijk kapitaal en 1.87 miljoen werknemers.

State Grid Electric Vehicle Service Co., Ltd. is een volledige dochteronderneming van State Grid Corporation of China. Het werd opgericht door de 2015 met 3 miljard maatschappelijk kapitaal. Het bedrijf richt zich op het bevorderen van de elektrische voertuigindustrie en groene ontwikkeling in China.

Officiële SGCC-website.

14 gedachten over 'Nevs in een strategische samenwerking met staatsnet"

 • Bijvoorbeeld, maar niet alleen. Naast de gebruikelijke infrastructuurontwikkelingen, is NEVS nu de voorkeursleverancier van EV's. Niet verontrustend, de ontwikkeling.

 • Wat is de inhoud van deze samenwerkingsverbanden?
  State Grind is een energieleverancier ... misschien wel. over de laadinfrastructuur?

 • Saab staat op de werkvloer

 • Maar niet voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor een SAAB-auto of geschikte opvolgermodellen met het SAAB-logo - Volvo is van plan een zogenaamd low-cost merk aan te bieden onder Volvo-voertuigen! Willen we daar toeslaan?

  Eerst en vooral gaat het om toekomstige topvoertuigen van Trollhättan en pas in de tweede plaats om de merknaam - op een goedkoop product zou dit helemaal geen zin hebben.

 • NEVS zal waarschijnlijk met name de Aziatische markt bedienen met welke voertuigen dan ook.
  De voormalige distributiekanalen van SAAB
  NEVS lijken niet echt geïnteresseerd, dus ik geloof er niet in
  Wedergeboorte van SAAB onder NEVS.
  Dus ik denk dat het ook goed is, de NEVS
  kan de merknaam niet gebruiken.
  Een samenwerking met Volvo zou leuk zijn
  ne alternatief ...

 • Wat het bedrijf Volvo hier ooit onder Chinese eigenaren in praktijk zal brengen, is naar eigen zeggen niet de productie van premiumvoertuigen - het gaat mogelijk om een ​​serie die voor de consument minder duur is dan het gebruikelijke Volvo-niveau.

  Dit is niet interessant als alternatief voor SAAB-auto's. Het blijft dus spannend welke producten van NEVS zelf komen - omdat bekend is dat NEVS naast de voertuigen voor de Chinese markt ook zijn eigen voertuigen produceert.

 • Ik vind het niet erg dat NEVS goed gemaakte voertuigen bouwt in Trollhättan en dat ze ook een paragraaf vinden. Ik wens de regio en de mensen in en rond Trollhättan dat het weer omhoog gaat. Maar als er iets in de geschiedenis van Volvo is, dan zouden de voertuigen worden ontwikkeld door het bedrijf CEVT. CEVT heeft onlangs een kantoor geopend in Trollhättan. Chef van CEVT is Mats Fägerhag, voormalig ontwikkelingshoofd van Saab. En wie weet heeft Volvo misschien zelfs de opdracht gekregen om te produceren in de voormalige heilige zalen van Saab bij NEVS.

 • Het scepticisme blijft inderdaad ...
  Als (!) NEVS succesvol zou moeten zijn in China, dan is het nog steeds open wat NEVS doet / van plan is te doen met "de rest van de wereld" ...
  Ik heb alleen bezwaar, blijf SAAB rijden!
  Mooie lentestart voor alle lezers!

 • Ik zie het een beetje op dezelfde manier. Veel mooie afspraken die de facto waardeloos zijn en op showgedrag lijken. "Voorkeur", ha. Het enige goede nieuws was dat NEVS vers geld kreeg zodat ze überhaupt de gewenste producten konden ontwikkelen.

  Toch moet gezegd worden dat Saab onder Muller, als het geld van Antonov niet (zoals nu ja wordt veroorzaakt door de Zweedse Staat), er niet in geslaagd om nieuwe fondsen te werven en insolvent was, maar nevs (in een zeer vergelijkbare situatie, maar deze keer door de Chinese staat). Respect!

 • ……. Zoals hier meerdere keren is vermeld, heeft NEVS niet veel meer te maken met SAAB …….

  Wie heeft iets te maken met de SAAB-autobedrijf of zou erop willen voortbouwen? Ik zie eigenlijk alleen NEVS, het bedrijf dat jaren geleden door de insolventiebeheerders werd geselecteerd - de groothoofdige SAAB AB kon dit decennia geleden zelf niet doen en was achteraf helemaal verkeerd gegaan met de selectie van het overnamebedrijf (GM)!

  Zelfs als de naam in de toekomst zou worden geweigerd, zouden goed gemaakte voertuigen van Trollhättan zeker kopers over de hele wereld vinden - uitgaande van goede marketing. Ik doe mee!

 • Te oordelen naar de mega-aankondigingen moeten NEVS 2017 en 18 door het dak gaan. Tot nu toe ontbreekt echter het eindproduct, of heb ik iets over het hoofd gezien? Dus de scepsis blijft. Ik zou geïnteresseerd zijn in Tom's mening over het onderwerp?

 • Wie zegt dat, mocht het merk Saab terugkeren, dit onder NEVS moet gebeuren? Onlangs zijn er berichten dat Volvo een tweede merk op de markt wil brengen, dat duidelijk een Zweedse referentie moet hebben. En wat is een meer Zweeds automerk dan Saab. Maar toen werd Volvo weer ontkend. Maar soms wordt het ontkend en komt er later uit dat er iets aan was. De naam Saab is nog steeds eigendom van de Saab AB en zij bepalen wie zij waardig vinden om het merk te gebruiken. Zoals hier vaak is vermeld, heeft NEVS niet veel te maken met Saab en is het gewoon een ander nieuw bedrijf

 • Loopt naar Nevs.
  Het premiummerk voor Europa lijkt haalbaar ... als er geen gebrek aan geld is, kan Saab AB nog steeds de diva spelen, we zien "binnenkort"!

Reacties zijn gesloten.