Nevs in een strategische samenwerking met staatsnet

National Electric Vehicle Sweden AB (Nevs) en State Grid Electric Vehicle Service Co., Ltd. een raamovereenkomst voor strategische samenwerking ondertekend.

National Electric Vehicle Sweden AB
National Electric Vehicle Sweden AB

"State Grid heeft Nevs gekozen als voorkeurspartner voor mobiliteitsoplossingen en als leverancier van elektrische voertuigen. State Grid speelt een zeer strategische en operationele rol in de transformatie van China naar duurzamere oplossingen ", aldus Stefan Tilk, vice-voorzitter Nevs.

Feiten over State Grid

State Grid Corporation of China (SGCC) werd op december 29, 2002 opgericht als een onderneming in staatseigendom. Als grootste dienstverlenende onderneming ter wereld heeft SGCC 7th gerangschikt op Fortune Global 500. SGCC construeert en exploiteert elektriciteitsnetten als haar kernactiviteit, om een ​​veiligere, schonere en meer economische en duurzame stroomvoorziening te bieden. Als een grootschalige enterprise-owned onderneming opereert SGCC als een groep met CNY 200 miljard maatschappelijk kapitaal en 1.87 miljoen werknemers.

State Grid Electric Vehicle Service Co., Ltd. is een volledige dochteronderneming van State Grid Corporation of China. Het werd opgericht door de 2015 met 3 miljard maatschappelijk kapitaal. Het bedrijf richt zich op het bevorderen van de elektrische voertuigindustrie en groene ontwikkeling in China.

Officiële SGCC-website.

14-gedachten ook "Nevs in een strategische samenwerking met staatsnet"

 • Loopt naar Nevs.
  Het premium merk voor Europa lijkt haalbaar ... als het niet aan geld ontbreekt, maar toch Saab AB de Diva kan spelen, zullen we "snel" zien!

 • Wie zegt dat, mocht het merk Saab terugkeren, dit onder NEVS moet gebeuren? Onlangs zijn er berichten dat Volvo een tweede merk op de markt wil brengen, dat duidelijk een Zweedse referentie moet hebben. En wat is een meer Zweeds automerk dan Saab. Maar toen werd Volvo weer ontkend. Maar soms wordt het ontkend en komt er later uit dat er iets aan was. De naam Saab is nog steeds eigendom van de Saab AB en zij bepalen wie zij waardig vinden om het merk te gebruiken. Zoals hier vaak is vermeld, heeft NEVS niet veel te maken met Saab en is het gewoon een ander nieuw bedrijf

  • ....... Zoals hier vaak is gesteld, heeft NEVS niet veel te maken met SAAB .......

   Wie heeft iets te maken met de Saab Automobile bedrijf of wilt u de follow-up op deze? Omdat ik eigenlijk alleen de geselecteerde jaren geleden te zien door de curatoren Fa nevs -. De großkotzige SAAB AB was niet decennia geleden te bereiken in een positie dat zelf en had achteraf gezien met de selectie van de overname Group (GM) nog steeds vol effect volgende!

   Zelfs met toekomstige ontkenning van de naam, zou er zeker zijn voor goed gemaakte voertuigen van Trollhättan wereldwijde kopers - goede marketing geboden. Ik zou er zijn!

   • Ik vind het niet erg dat NEVS goed gemaakte voertuigen bouwt in Trollhättan en dat ze ook een paragraaf vinden. Ik wens de regio en de mensen in en rond Trollhättan dat het weer omhoog gaat. Maar als er iets in de geschiedenis van Volvo is, dan zouden de voertuigen worden ontwikkeld door het bedrijf CEVT. CEVT heeft onlangs een kantoor geopend in Trollhättan. Chef van CEVT is Mats Fägerhag, voormalig ontwikkelingshoofd van Saab. En wie weet heeft Volvo misschien zelfs de opdracht gekregen om te produceren in de voormalige heilige zalen van Saab bij NEVS.

    • Wat het bedrijf Volvo onder Chinese eigenaars hier op een dag in de praktijk gebracht, door zijn eigen toelating is niet de productie van premium auto's - het is waarschijnlijk tegen een lagere kostprijs voor de consument bereik van minder dan de gebruikelijke Volvo-niveau.

     Dit is oninteressant als een alternatief voor SAAB-auto's. Het blijft daarom spannend welke producten van NEVS zelf komen - omdat het bekend is dat NEVS zijn eigen voertuigen produceert, met uitzondering van de voertuigen voor de Chinese markt.

   • Saab staat op de werkvloer

 • Te oordelen naar de mega-aankondigingen moeten NEVS 2017 en 18 door het dak gaan. Tot nu toe ontbreekt echter het eindproduct, of heb ik iets over het hoofd gezien? Dus de scepsis blijft. Ik zou geïnteresseerd zijn in Tom's mening over het onderwerp?

  • Ik zie dat een beetje op dezelfde manier. Veel geweldige overeenkomsten, die de facto niets waard zijn en fungeren als showmanship. "Preferred", ha. Het enige goede nieuws was dat NEVS nieuw geld kreeg, zodat zij de geprefereerde producten konden ontwikkelen.

   Toch moet gezegd worden dat Saab onder Muller, als het geld van Antonov niet (zoals nu ja wordt veroorzaakt door de Zweedse Staat), er niet in geslaagd om nieuwe fondsen te werven en insolvent was, maar nevs (in een zeer vergelijkbare situatie, maar deze keer door de Chinese staat). Respect!

  • In feite blijft de scepsis ...
   Als (!) NEVS in China zou slagen, dan is in ieder geval wat NEVS doet met "de rest van de wereld" meer open ...
   Ik heb alleen bezwaar, blijf SAAB rijden!
   Mooie lentestart voor alle lezers!

 • NEVS zal waarschijnlijk met name de Aziatische markt bedienen met welke voertuigen dan ook.
  De voormalige distributiekanalen van SAAB
  NEVS lijken niet echt geïnteresseerd, dus ik geloof er niet in
  Wedergeboorte van SAAB onder NEVS.
  Dus ik denk dat het ook goed is, de NEVS
  kan de merknaam niet gebruiken.
  Een samenwerking met Volvo zou leuk zijn
  een alternatief ...

  • Maar niet voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor een SAAB-auto of geschikte opvolgers met SAAB-opschriften - Volvo is van plan een zogenaamd goedkoop merk aan te bieden bij de Volvo-voertuigen! Willen we daar toeslaan?

   Eerst en vooral gaat het om toekomstige topvoertuigen van Trollhättan en in de tweede plaats om de merknaam - op een goedkoop product zou dit helemaal geen zin hebben.

 • Wat is de inhoud van deze samenwerkingsverbanden?
  State Grind is een energieleverancier ... laten we gaan vlt. rond de laadinfrastructuur?

  • Bijvoorbeeld, maar niet alleen. Naast de gebruikelijke infrastructuurontwikkelingen, is NEVS nu de voorkeursleverancier van EV's. Niet verontrustend, de ontwikkeling.

Reacties zijn gesloten.