Piloten wilden 2016 - volgeboekt

Na amper 24 uur was meer dan de helft van alle startplaatsen bezet ... korte tijd later was het contingent volledig uitgeput. Sensationeel! In 2014 hadden we nog zo'n 7 dagen nodig om alle startplaatsen toe te wijzen.

Piloten wilden 2016_4

Piloten wilden dat 2016 een zeer internationaal evenement wordt. De deelnemers komen uit Zweden, Noorwegen, Duitsland, België, Nederland, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Saab-enthousiasme is internationaal, de liefde voor het merk en de voertuigen stopt niet bij nationale of zelfs taalbarrières. Des te mooier dat we in Kiel een grote gemeenschap kunnen hosten.

Wat is de volgende stap?

Helaas kunnen we niet alle aanmeldingen in overweging nemen; sommige aanmeldingen komen op de wachtlijst terecht. We sturen vanaf dinsdag bevestigingen voor deelname aan het Saab-evenement in Kiel, we vragen je ook om onvolledige registraties in te vullen. Vrijdag krijgen alle deelnemers bericht.

Omdat we overboekt zijn, hebben we besloten om een ​​wachtlijst te openen. Iedereen die de boeking heeft gemist, kan nog steeds een aanvraag indienen om te registreren, De ervaring van piloten wilde dat 2014 aantoont dat er in de weken voorafgaand aan het evenement altijd annuleringen zijn, dus het is mogelijk om verder te gaan en andere geïnteresseerde partijen zijn welkom.

Een gedachte over "Piloten wilden 2016 - volgeboekt"

  • blanco

    Super! Volgeboekt na zo'n korte tijd. Gefeliciteerd!
    Het laat zien hoe levend en loyaal de schare fans zijn. SAAB is en blijft een juweel!

Reacties zijn gesloten.