Nieuws van de Saab Service Club

Wat een week! Michèl, voorheen lid van de Saabblog.net-crew, zal in de toekomst zijn werkplek hebben in Saabvägen nummer 5. Een mystiek adres - en het zal een toekomstige positie begeleiden. Zijn werkgever heeft aangekondigd zich aan te sluiten bij een fabrikant van New Energy-voertuigen en de productiecapaciteit in China te verdubbelen.

Saab Thermo mok
Saab Thermo mok

Opwindende gebeurtenissen met gevolgen. 2016 is een interessant jaar. Het onderwerp NEVS en New Long Ma zullen ons de komende week bezighouden, maar op maandag begint project "Paul" als eerste op de blog. We blijven nuchter, oriënteren ons op wat we hebben. Onze Saab-projectauto, mogelijk gemaakt door de donaties van onze lezers, zal nog steeds een spannend verhaal zijn.

In het weekend de verwijzing naar de huidige Saab Service Club-promotie! Kleine cadeautjes brengen mensen bij elkaar, vooral als ze rommelig zijn. De iconische Saab-thermobokken zijn verkrijgbaar bij deelnemende Saab-partners als een gratis bonus voor toonbankverkopen of reparatieopdrachten vanaf € 100,00 (CHF 150,00 in Zwitserland). Een stimulans om uw Saab met iets goeds te trakteren, om de sympathieke Saab-partner te bezoeken.

De "Saab Original" thermische bekers zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt of de actie loopt. Saab-chauffeurs die lid zijn van de Service Club kunnen hun campagnevoucher downloaden van de nationale pagina's voor Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Als u nog geen lid bent, kunt u zich gratis registreren. De campagne loopt tot 31.03.2016 maart XNUMX

3 gedachten over 'Nieuws van de Saab Service Club"

 • Het lijkt erop dat NEVS een nieuw hoofdstuk schrijft in de autogeschiedenis in Trollhättan. Het is spannend dat de blog en Michèl heel dichtbij zijn. Troll Town heeft een toekomst en als 2018 nog steeds SAAB is op EV's, zijn de dingen bijna perfect

 • blanco

  Spannend inderdaad. We zijn inmiddels gewend aan spanning! Moge Michèl, als hij mag en kan…, ons (of jij Tom 😉) van (goed) nieuws blijven voorzien. Na deze lange jaren verdient Trollcity het “bibberende feest” dat de zaken opzoeken!
  Zolang er geen nieuwe SAAB's zijn, zal ik voor de mijne zorgen. Als het op NEVS aankomt, zal ik afwachten ...

  • blanco

   Michèl blijft vriendelijk en we houden contact. Het enthousiasme voor Saab verbindt ons immers

Reacties zijn gesloten.