Nevs heeft een raamovereenkomst getekend voor het verwerven van een belang in een bedrijf voor het produceren van transportvoertuigen in de provincie Fujian, China

New Long Ma (NLM), is gelegen in de provincie Fujian, en is een onderdeel van de Fujian Motors Group, eigendom van de Fujian provinciale overheid. Het bedrijf heeft in de jaren-drie belastingen geïnvesteerd 3000000000000 RMB in een nieuwe fabriek deed vandaag heeft een productiecapaciteit van 150 000 voertuigen per jaar.

De productportfolio van NLM omvat een elektrische minibus voor commerciële distributie die deel uitmaakt van de overeenkomst. 12 000 2015 XNUMX XNUMX XNUMX.

"Deze deal verbreedt onze productportfolio met een extra voertuigtype dat bijdraagt ​​aan onze visie op duurzame transportoplossingen. Said Kai Johan Jiang, voorzitter van Nevs, zei: "De deal is onze tijd waard."

De samenwerking belooft ook een actieve rol te spelen bij het voldoen aan het aanbod van Nevs aan Panda New Energy met elektrische 50,000-bestelwagens en 50,000 elektrische minibus.

De raamovereenkomst wordt ondertekend door Fujian Motors Group, Long Ma Industrial Co., Ltd., Nevs AB en Nevs 'eigenaar van state research information technology, SRIT. Volgens de overeenkomst wil Nevs 50% van de aandelen van New Long Ma en SRIT 15% verwerven. Fujian Motors Group blijft als 20% eigenaar en Long Ma en anderen 15%.

Feiten over NLM: Fujian New Long Ma Motor Co., Ltd. wat zich in april 1997 vestigde met een maatschappelijk kapitaal van RMB1.15 miljard. New Long Ma Motor is aangesloten bij Fujian Motors Group Co., Ltd. die eigenaar is van Fujian Benza, een bedrijfsvoertuig gebaseerd op samenwerking met Daimler, een in China genoteerd voertuig King Long Motor Group, en een joint venture tussen China Motor en Mitsubishi Motors, genaamd South East Motor.

Nieuwe officiële website van Long Ma http://www.newlongma.com/index.aspx

Neem voor meer informatie over New Long Ma contact op met:
Meneer Wang Wei
Fujian Motor Group
+ 86 187 0501 2516
w.wang@fjmotor.com.cn

4-gedachten ook "Nevs heeft een raamovereenkomst getekend voor het verwerven van een belang in een bedrijf voor het produceren van transportvoertuigen in de provincie Fujian, China"

  • Welke Saab-gemeenschap werkt momenteel aan de Saab-gemeenschap en die wordt momenteel gebouwd in Trollhättan. Zeer slecht nieuws, imho

  • Pingback: eSaab een nieuwe Zweedse elektrische auto - pagina 4

Reacties zijn gesloten.