Missie Saab passie

Kerstmis is de tijd van verwachtingen, wensen en geschenken. In de afgelopen dagen hebben de lezers Mark, mij en zichzelf een groot kerstcadeau gegeven in termen van Saab-passie. De Blog fondsenwerving is een succes, het overtreft ver onze verwachtingen. En voor de eerste keer hebben we 2016 een projectauto.

blog donatie

In februari bestaat de blog 5 jaar. Jaren van bouwwerkzaamheden in een ambitieuze omgeving die het schrijven van een goede blog moeilijk maakt liggen achter ons. Het zal er in 2016 ook niet makkelijker op worden, maar Mark en ik hebben natuurlijk veel goed gedaan. De blog is de thuisbasis geworden van autodromen "Made by Trollhättan". Deze basis was een contributie waard voor meer dan 200 lezers. Het bedrag dat de afgelopen weken is opgehaald is:

                                                            6.273,60 €.

Dat is geweldig en ongelooflijk! Wij danken u!

De bedragen varieerden van € 5,00 tot € 500,00, afhankelijk van financiële mogelijkheden. Wat we hebben kunnen ervaren met de contributie was pure hartelijkheid en toewijding. Onder de donateurs bevonden zich niet alleen Saab-chauffeurs, maar ook fans die ooit in Saab reden en die nu in het dagelijks leven met een ander merk onderweg zijn. Je hebt nog steeds Saab in je hart!

Hieruit kunnen conclusies worden getrokken. Saab leeft, het merk is een constante zaak van het hart voor Saab-chauffeurs en voormalige werknemers. Voor Mark en mij zijn de donaties een stimulans en een verplichting. We zullen er hard aan werken om Saab-thema's in 2016 te leveren en we zullen de blog blijven ontwikkelen. Voor het eerst krijgen we hier een projectauto die onze lezers mogelijk hebben gemaakt. Het wordt heel spannend, dat beloof ik!

Hoe de Saab-passie verder gaat ...

Het idee van een projectauto lijkt charmant en heeft geleid tot een golf van bereidheid om te helpen. Heel wat lezers gaven aan bereid te zijn voor verdere ondersteuning, mochten we niet in staat zijn om het geld bij elkaar te krijgen om onze ideeën te realiseren. Mails met zinnen als "bel als het noodzakelijke bedrag niet bij elkaar komt ..", of "Ik ga ermee akkoord om het bedrag te verhogen ..."Kwam onverwachts en zijn typerend voor de solidariteit van de Saab-chauffeurs. Maar het zijn niet alleen de Saab-bezitters, ook de omgeving lijkt onze ideeën leuk te vinden. Een Saab-dealer biedt ons een voertuig aan als basis voor het komende avontuur, een groothandel wil ons originele Saab-reserveonderdelen leveren. Allemaal fantastische ontwikkelingen die we nooit hadden verwacht.

Maar ... stap voor stap! Laten we eerst de jungle ingaan om gebruikte auto's te kopen. We zijn op zoek naar een goedkoop object waar we een mooie Saab van kunnen maken ... waar wij en de lezers een jaar mee rijden en er online over rapporteren. En dat vervolgens wordt geveild of verloot voor een goed doel. Ons budget is beperkt, en dat is precies wat het verhaal spannend maakt. Wat zullen we ervaren, hoe ver zullen we komen?

De projectauto viert zijn première op de blog in januari of februari, en tegen de tijd dat we daar aankomen, zullen onze ideeën voor het project concreet zijn geworden.

Vanavond is er nog steeds een verwijzing naar een blog-evenement in het komende jaar online. Ik maak van de gelegenheid gebruik en neem afscheid van de Saab-fans tijdens de kerstvakantie, wat dringend nodig is.

Op het blog nu hebben lezers het woord, want er zijn nog steeds enkele prachtige Saab-verhalen die nog niet zijn gepubliceerd. Reden genoeg, zelfs tijdens de rustigere dagen telkens weer hier te kijken, om Saabische lectuur bij te tanken.

Allen Saab-coureurs, blogsupporters en hun gezinnen een gelukkig en vredig kerstfeest, bedankt voor de geweldige ondersteuning en actieve ondersteuning! We zullen je binnenkort weer lezen!

13 gedachten over 'Missie Saab passie"

 • blanco

  Bedankt aan iedereen die deze blog mogelijk maakt! Ik heb wat brandstof gedoneerd voor de projectauto! Goede tijd en plezier, lg van de CH, Hans

 • blanco

  Ik wens een 99ER TU EMS. En dan nog steeds worden getrokken om te rijden, of op zijn minst zitten op de SAAB-vergadering ..
  Dromen stoppen niet.

  • blanco

   Dromen zijn goed ... Ik hou van de 99, maar ik denk dat dat buiten ons budget valt. Misschien moet het niet zo veeleisend zijn voor de première. 😉

 • blanco

  Ik kijk uit naar de actie en dat het een 9000 zal zijn

  Jürgen

  • blanco

   Het zal zeker geen 9000 zijn! Het Anna-project hadden we 2015 op de blog, dus dat zou een 9000-monocultuur zijn. We controleren momenteel wat logisch is en wat past in ons budget. In januari komt meer!

 • blanco

  Ik ben erg blij dat je actie zoveel succes heeft. Ik ben blij dat ik deze blog regelmatig in 2016 kan lezen.

 • blanco

  SAVE voor alle SAABists en een gelukkig nieuwjaar 2016!

  Groeten uit Bad Salzdetfurth

 • blanco

  De actie is geweldig! Een teken van hoe actief en aantrekkelijk SAAB is

  Tom & Mark & ​​Team hartelijk dank, en prettige kerstdagen voor jou en je families!

 • blanco

  Ik vind ook dat de actie geweldig is en heb net mijn donatie verzonden. Wens jullie allen prettige kerstdagen en een gezonde 2016. Ik kijk uit naar alles wat nog steeds hier op positief nieuws komt.

  • blanco

   Heel erg bedankt!

 • blanco

  Ook wens ik de blog, de lezers prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 • blanco

  Great! Ik kijk uit naar het SAAB-project 2016 !!!
  Ik wil de bloggers en alle "externe schrijvers" bedanken voor hun inzet, tijd en inzet voor de SAABBLOG. Dit is de afgelopen jaren een prettig leesvoer geworden. Erg bedankt. Ik heb nog nooit zoveel gelezen, gehoord of geweten over SAAB. De turbo's zijn één ding, maar het virus is ook de blog. Ik kijk uit naar nieuwe verslagen in het nieuwe jaar! 🙂
  Prettige kerstdagen en een vredig, voorspoedig, gezond en sappig jaar voor alle blog-lezers en hun gezinnen 2016!

 • blanco

  Geweldige actie! Ik kijk ook uit naar veel nieuwe artikelen en wens de bloggers en hun gezinnen een fijne kerst!

Reacties zijn gesloten.