Saab dagboek 2016

Onze Saab-kalender zal het komende jaar veranderen. Tot nu toe was het een beetje verwarrend en nogal onopvallend, rechtsboven verborgen onder “Afspraken”. Niet bepaald de beste voorwaarden voor een Saab-schema, dat steeds belangrijker wordt voor de Saab-gemeenschap.

Saab Festival Pre-Tour Kiel Trollhattan 2015
Saab Festival Pre-Tour Kiel Trollhattan 2015

De oude Saab-afsprakenkalender zal binnenkort geschiedenis zijn. Hij verhuist, vanaf januari 2016 is hij te vinden op de homepagina onder het kopje "Saab Dates". De keuze van de datums voor de komende 3 maanden is in één oogopslag te zien. Alle bekende data, Saab-ronde tafels, vergaderingen, evenementen in Duitsland en andere Europese landen zullen aanwezig zijn.

Omdat Saab een zeer levendig merk is, groeit het aantal meetings & trips, clubs en vaste tafels nog steeds, het wordt voor ons steeds moeilijker om het overzicht bij te houden.

We zijn blij om Saab-fans en -clubs te helpen bij het plannen van een evenement door ze hier op de blog te plaatsen. Voor de eerste keer kunnen ze ons foto's sturen die we graag in het Saab-dagboek opnemen.

Om ervoor te zorgen dat de Saab-fans zelfs 2016 goed op de hoogte zijn, blijft de Saab-koorts ongebreideld. We vragen u om de planning per post te melden aan:

                                afspraak (sa) saabblog.net

Zoals altijd publiceren we zonder garantie, planning is de verantwoordelijkheid van de organisatoren. Ons Saab-dagboek 2016 gaat met de maanden januari, februari en maart online rond de jaarwisseling.

4 gedachten over 'Saab dagboek 2016"

 • AMS citeert deze blog: CHAPEAU !!!
  "Hobbywerk" 😉 is veredeld! Deze eer gaat duidelijk naar het BLOG TEAM!
  Gefeliciteerd, geweldig! Je respectabiliteit wordt erkend en (bekend) veel gelezen. En je krijgt ook de 800 Leseabo's! 🙂
  SAAB is op de grond ... de blog groeit. Mei 2016 komt eraan!

 • blanco

  Zou positief zijn als NEVS op de been zou komen, misschien dat SAAB terug zal komen ??

  Het idee om de afspraak beter te integreren vind ik geweldig!

 • blanco

  Hallo beste blogteam,
  Zoals ik heb gezien, wordt het Saab-blog genoemd op de pagina van Auto Motor en Sport en wordt het een bron van informatie genoemd. Ik denk dat je dat kunt prijzen of bij AMS, er zijn eindelijk mensen die op betrouwbare bronnen vertrouwen. Ze maken echter nog steeds de oude fout: in dit artikel schrijven ze nog steeds Saab wanneer NEVS er eigenlijk zou moeten zijn

  • blanco

   Ja, AMS vroeg ons wat we leuk vonden. Vooral de bijzondere verdienste van Michèl, die veel tijd en goed werk heeft geïnvesteerd in dit artikel!

Reacties zijn gesloten.