Verplaatst!

De blog is verhuisd! Een nieuwe, snellere en veiligere server is de nieuwe thuisbasis van ons Saab-blog. Het is nu de 3e verhuizing in 5 jaar! We krijgen routine en de database van de blog groeit en groeit ... Natuurlijk maak je je altijd zorgen over zo'n actie. Alles gaat goed?

Beweging geslaagd, vertrek naar de toekomst!
Beweging geslaagd, vertrek naar de toekomst!

Gisteren was verrassend probleemloos - alle functies waren snel hersteld. De verhuizing naar een server met meer power, die nog in Duitsland staat, is de basis voor uitbreidingen die we komend jaar willen uitbrengen. Lezers kunnen uitkijken naar ...

Vanaf maandag, of misschien zelfs in het weekend, komt het volgende artikel. Degenen die niet zo lang willen wachten, kunnen onthoudingsverschijnselen voorkomen, Saab Spirit in de onze Facebook Vind een groep.

Al in januari zullen bezoekers de eerste wijzigingen opmerken, waaronder de Saab-kalender zal in een nieuwe vorm verschijnen. Het moet eenvoudiger, duidelijker, nog aantrekkelijker zijn en zo saabige planning in één oogopslag mogelijk maken. Het blogverhaal gaat verder, de Saab-saga is nog niet af. Nogmaals bedankt van de blog aan iedereen die gisteren heeft meegewerkt aan de verhuizing!

3 gedachten over 'Verplaatst!"

  • Goed nieuws! Zou het merk moeten veranderen zonder de dagelijkse Saab-lezing

Reacties zijn gesloten.