Maria Oinas wordt Nevs 'nieuwe VP Quality and Environment

Maria Oinas neemt de positie van Quality & Environment VP aan op januari 1, 2016 en wil het overnemen na Kjell AC Bergström die met pensioen wil gaan. Maria's recente opdracht was Quality Director voor Volvo Powertrain AB in Köping sinds 2009.

National Electric Vehicle Sweden AB
National Electric Vehicle Sweden AB

Voorafgaand aan deed Maria Oinas hield de positie als Financial Manager bij Cromtryck AB Vällingby en heeft uitgebreide ervaring uit eerdere ABB Atom Services en ABB Atom Fuel Division in Västerås, waar ze werkte met kwaliteitsproblemen twaalf jaar.

"Ik ben dankbaar deed Maria Oinas vanaf het begin van volgend jaar wordt een deel van ons management team en bereid zijn op de belangrijke rol van toonaangevende onze kwaliteit en milieu-inspanningen te nemen. Voor het zoeken naar een waardegedreven bedrijf als nevs, waar iedereen is gewijd aan onze visie op het vormgeven van de mobiliteit van een meer duurzame toekomst, kwaliteit en milieu kwesties zullen altijd sleutels van ons succes", aldus Mattias Bergman, voorzitter nevs.

Een gedachte ook "Maria Oinas wordt Nevs 'nieuwe VP Quality and Environment"

  • NEVS komt terug? Of wat anders?

Reacties zijn gesloten.