Saab 9-3 Aero of Viggen gezocht

De Essen Motor Show komt steeds dichterbij - de Greif-vlag wappert daar dit jaar weer. We vragen onze lezers om hulp: we zijn nog steeds op zoek naar een tentoonstellingsvoertuig voor de stand van de 1e Duitse Saab Club!

Saab Viggen
Saab Viggen

U hebt een Saab Viggen of een Saab 9-3 I Aero nodig. Omdat de focus ligt op sportieve voertuigen, en een Saab in een passende presentatie zou heel goed passen bij de andere twee uitgegeven auto's van Trollhättan.

Tijd is van essentieel belang ... de oorspronkelijk geplande auto is niet beschikbaar, Aero en Viggen zijn zeldzaam. De Essen Motor Show begint op 27.11 november. en gaat tot 6.12 december. Saab-eigenaren die een mooie, goed onderhouden Saab Viggen of een 9-3 Aero van de eerste serie in hun garage hebben staan ​​en klaar staan ​​om de club te ondersteunen bij hun optreden in Essen, worden verzocht contact op te nemen met Jens Birkholz van 1 . om Duitse Saab Club te melden ( Mail: motorshow@saabblog.net ).

Saab 9-3 Aero
Saab 9-3 Aero

Onze wens zou een Saab zijn, die zich in het Ruhrgebied of de omgeving bevindt, bij voorkeur in de kleuren geel, zilver of zwart - die qua kleur heel goed zou passen bij de andere exposities.

de 1. Duitse Saab Club en haar leden die zich elk jaar vrijwillig aanmelden om de aanwezigheid van Saab in Essen te laten zien, hebben alle mogelijke steun van de gemeenschap verdiend! Ze kijken ook uit naar zoveel mogelijk bezoekers. Uw stand met het Saab-logo staat dit jaar in hal 8.1, stand 111.

2 gedachten over 'Saab 9-3 Aero of Viggen gezocht"

  • Stuur een korte e-mail naar Jens Birkholz van 1. Duitse Saab Club! Ik denk dat je open staat voor elke suggestie!

  • Dus ik heb een R900 Bj 1996. Is dat atletisch genoeg.

Reacties zijn gesloten.