Eenvoud. Saab Showroom Video 2006.

2009 hebben we de laatste IAA-première gevierd met de toen nieuwe Saab 9-5. Sindsdien vindt de beurs zonder Saab plaats in Frankfurt. 2011, 2013, 2015- hoe zal 2017 zijn? Is er een perspectief, is er hoop, zullen we tientallen jaren moeten wachten op een comeback? Net als de fans van een ander merk ...

Saab Showroom Video 2006
Saab Showroom Video 2006

Saab was altijd de belangrijkste reden voor mij en een paar vrienden om Europa's belangrijkste autosalon te bezoeken. Natuurlijk namen we een Saab naar Frankfurt. Het belangrijkste en eerste doel was altijd de stand van het merk. We hadden er veel plezier mee.

Missen we Saab? Ik doe. Bij elke nieuwe IAA voel ik me terughoudend om in de menigte te springen en het tenslotte te doen met een ticket na het werk. Maar zonder echt enthousiasme. Het uiterlijk van Saab was altijd een aantrekkingspunt en een oase van rust in de hectische drukte van de handelsbeurs. Betrouwbaar anders dan de anderen. Aangenaam kalm, altijd een beetje Scandinavisch onderkoeld.

Voor degenen met ontwenningsverschijnselen, is er vandaag een dosis Saab-showroomgevoel van 2006 op de blog.

Op dat moment rolde de nieuwe Saab 9-3 TID naar de dealers, terwijl er tegelijkertijd een video was om de stemming van de klanten in te stellen. Eenvoud is een buzzword in de video. Eenvoud, eenvoud. Simpele dingen zijn welkom in onze hectische tijden. Voor diegenen die 3 nodig hebben voor een rustig leven en een extra portie Saab-gevoel na een dag hard werken. Hier komt de film na het werk.

7-gedachten ook "Eenvoud. Saab Showroom Video 2006."

  • Dat is echt pure ontspanning. Is er een eindeloze lus? En laten we hopen dat er iets nieuws is tot 2017. De hoop sterft ooit bekend.

  • Mijn hart bloedt als ik dat zie. Ook omdat ik vaak in Zweden was voor de presentatie van Saab-nieuwkomers. Ook omdat ik mijn 9-5 Aero in moet leveren en het merk moet veranderen. Shit-service bij een grote autodealer, die niet langer geïnteresseerd is in de 300 Saab-driver en zegt: je moet je bij Opel-klanten aansluiten en 14 dagen wachten op een garage-afspraak. Bovendien is zelfs de beste Saab-monteur gestopt. Bovendien zijn er problemen met reserveonderdelen. Het is genoeg. Ik houd de 9-3er converteerbaar. Tenminste dat, maar we kunnen het ons niet veroorloven om in het stomste geval twee Saab te laten repareren en er niet vanaf te komen. Het is jammer. Als het op een bepaald moment maar een ommezwaai is, dan ben ik daar. Men moet altijd hopen. Zie Borgward. Het recht op de IAA weer net als Phoenix uit de as.

  • Bedankt, Tom! Saab op zijn best: stijl, design, kracht, levensfilosofie en ... loyaliteit! Ik ben minder geïnteresseerd in welk merk, maar in welke cabriolet. En voor geen geld, zal ik mezelf scheiden van mijn oude (2002 hij 9-3 in zilver met zwarte bovenkant), dat zou een emotioneel verraad zijn van Saab en mijzelf - alle gemeenschappelijke ervaringen!

  • In Saab staat reclame altijd voorop, zelfs beter dan het zelf uitbrengen van de auto's

  • Hallo Tom, bedankt voor het moment van geluk !! Ik kan alleen meedoen aan rob bruist. Het maakt niet uit welke Saab-cabriolet om de hoek komt, mijn hart klopt hoger. Daarom onderhouden en koesteren we onze voertuigen wegens gebrek aan aanvulling en dus een beetje voor onszelf. De reclame spreekt me vandaag aan, de vriendelijke verkoper had een gemakkelijk spel. Misschien sluit een andere Saab zich aan bij mijn 9-3I convertible.

  • Sinds 1999 ga ik al naar de IAA. Natuurlijk was de Saab-stand altijd een must! Ik herinner me de première van de 9-5 BioPower, de geweldige onderzoeken en natuurlijk de 9-5 NG Premiere 2009. Het jaar dat Volvo op het punt stond verkocht te worden naar China, werd Jaguar al verkocht aan India, maar SAAB was nog steeds in "Europese" handen en zou niet worden verkocht. Vandaag weten we dat Jaguar en Volvo het beter doen dan ooit.

  • Ik zag net een promotionele trailer van Zurich Insurance voor de eerste keer. Met een 9-3 convertible. Dat is het hart van je hart. Had je het gezien? Misschien ontdekt een autoproducent zijn hart voor Saab. Als het niet alleen VW (grins) is.

Reacties zijn gesloten.