We geven een eSID2 weg voor Saab 9-3!

Kijk uit! Als je altijd al een Saab-fabrieksrijder wilde zijn, hier is de ultieme gadget! Een eSID2, voor alle Saab 9-3 vanaf modeljaar 2007. En het beste van alles: voor een lezer van Saabblog.net is het gratis!

Saab eSID2
Saab eSID2

De eSID2-blog heeft supporters cardyourcar.eu opgeleverd. De kleine, onopvallende module is aangesloten op de diagnose-interface. Op het informatiedisplay toont het op aanvraag waarden zoals de huidige turbodruk, koppel, olietemperatuur, bandenspanning, status van het roetfilter (diesel) en nog veel, veel meer. Hoe is mijn Saab, is hij gezond? De vraag wordt door de eSID2 met één druk op de knop beantwoord.

Toegevoegd aan dit zijn comfort functies zoals 3 knipperen, automatische activering van de mistlichten bij het invallen en andere dingen.

De eSID2 is ontwikkeld in Zweden door een voormalige medewerker van Saab Automobile AB. De verkoopprijs is ruim € 170,00. We besloten om een ​​eSID2-module weg te geven. En zoals altijd zouden we graag een heel kleine overweging willen.

We zijn op zoek naar originele Saab 9-3 foto's!

Stuur ons de meest originele foto van uw Saab 9-3! Er zijn geen grenzen aan creativiteit, alles wat te maken heeft met de Saab 9-3 uit 2007 is toegestaan. Saab 9-3 in de stad, op het land, op vakantie, met Saab-partners. In het dagelijks leven, in ongebruikelijke situaties. Doe een poging, verras ons, laat de creatieve grijze cellen werken! Het blogteam kijkt uit naar veel Saab-foto's!

De sluitingsdatum voor inzendingen is 23.08.15 augustus 1280. Stuur de afbeeldingen in het formaat 9 x …… naar: esid (at) saabblog.net. We publiceren alle inzendingen, de beslissing over de meest originele Saab 3-XNUMX-foto wordt genomen door onze lezers!

16 gedachten over 'We geven een eSID2 weg voor Saab 9-3!"

 • Op vrijdag gaan de foto's online, het stemmen van de lezers loopt in het weekend!

 • Wanneer en waar vindt de stemming plaats en wanneer is de stemmingsdeadline?

 • Geweldig, dank je!

 • Dank je wel! Perfect!

 • De eSID2 leest ook prestatieverbeterende modellen. Geen probleem!

 • Hallo, ik heb een SAAB sinds 2008 (Cabrio 9-3 modeljaar 2007) met Hirsch Performace. Werkt deze module met de Hirsch Tuning? Helaas staat er geen e-mailadres op de website eSID.se ...

 • Ok, hebben de hele inzending opnieuw verzonden, past dit?

 • Nee. Alleen de voornamen ...

 • Zullen contactgegevens / adres van inzendingen worden gepubliceerd?
  Ik wil dat niet voor het geval dat.

 • Hoe zit het met een 9-3 2006 interieur my07?

 • Finnen det voor Saab aero automaat 2.3t 99.

 • Eén foto per deelnemer. De beste gewoon 🙂 Veel plezier!

  En vergeet alsjeblieft niet het adres / de contactgegevens!

 • Coole actie. Hoeveel foto's kun je insturen?

 • Gernot. SAAB sinds 1973
  Hoe zit het met de jaargangen voor 2007?

Reacties zijn gesloten.