Het werkt niet zonder Saab!

Iets later dan gepland, komt nu mijn bijdrage. Eerst voor mij, ik ben maar 19 jaar oud en kocht mezelf met centrum 17 mijn eerste auto. Eigenlijk zou dit een BMW moeten zijn, maar toen kwam ik de achterlichten terug die me zo enthousiast in het hoofd hebben. De 9-3 SC.

Saab 9-3 SC door Tim
Saab 9-3 SC door Tim

Ik hield van deze achterlichten vlak voor 5-6 jaren, dus het was plotseling solide. Het is een Saab en rang eenmaal 2 maanden later had ik hem omdat zelfs een Saab 9-3 SC met 182000km op de klok 2006er Jaar (echter al opknapbeurt voor het interieur) en rijke voor een beginnende bestuurder 150 turbo paarden.

Maar ik moet ook zeggen dat dit niet de eerste Saab was waarmee ik reed of ikzelf. Omdat mijn vader al zijn derde Saab bezit. Maar daarover later meer.

In mijn vriendenkring werd mijn Saabine natuurlijk meteen onderzocht, hoewel ik de een of de ander mocht horen zeggen "wat wil je met een stationwagen" werd het vaak genoeg gezegd. Maar ook de twijfelaars waren snel overtuigd door een klein rondje in deze stationwagen. Tot nu toe heb ik al meer dan 45000 km met mijn Saabine afgelegd zonder grote problemen, het enige dat tot nu toe problemen had was de EGR-klep, verder loopt hij perfect en heeft me goed begeleid op langere reizen.

Slechts drie keer naar Stuttgart (ca. 750km enkele reis) een keer zelfs op een dag heen en terug, maar er waren geen problemen en zitten met de leer en de stille interieur kan deze ook bestand zijn tegen zeer goed. En aan het einde van deze maand is het weer tijd om terug te gaan naar Stuttgart en ik kijk gewoon uit naar de tournee. Het is gewoon heel leuk om met deze auto te rijden, iedereen kijkt 2 keer en het is niet ongebruikelijk om een ​​duim omhoog te krijgen wanneer je langs een andere Saab rijdt.

Helaas verbleef ik deze maand al op de terugweg van vakantie met de Saab van mijn vader: / Een Saab 9-5 estate 2.3T met 220 pk uit 2004. Diagnose van motorschade ... Zo'n ****. Maar voor mijn vader is het zeker, een nieuwe motor of een nieuwe Saab, maar niet weg van dit merk.

Mijn zus rijdt ook een Saab 9-3, maar een van 1998 van mijn al overleden opa's met deze Saab 8. bezat nieuwe Saab. Al met al zijn we een familieklant sinds 1979 in Lafrentz in Kiel. En u zult ook worden geadviseerd. En voor mij is het duidelijk dat er in de volgende 2-jaren een nieuwe auto moet komen, natuurlijk, een Saab. Bij voorkeur een turbo x. Maar dat is nog steeds in de sterren, eerst vergezelt mijn Saabine me trouw en ik hoop dat ze dat nog veel meer zal doen, want zonder Saab werkt het niet!

Saab-lezer 2015
Saab-lezer 2015

Met dank aan Tim voor zijn Saab-verhaal! Heb je ook iets te vertellen over Saab?

Het verhaal van een onvergetelijke vakantie, een restauratie, het eerste contact met het merk uit Trollhättan of waarom Saab deel uitmaakt van het autoleven. Wat het ook is, schrijf ons. We belonen elke publicatie op de blog met een exclusieve Saab-lezer!

5 gedachten over 'Het werkt niet zonder Saab!"

 • blanco

  Echt een goede bijdrage!
  Ik ben ook 19 en ook verslaafd aan de Saab Spirit. Leuk om te weten dat er andere, "jongere", mensen zijn die geïnteresseerd zijn in Saab.

 • blanco

  Dit bericht was een genoegen.
  Leuk, zelfs als Frischautolenker enthousiast is over SAAB-voertuigen. Bravo!
  Groeten uit Zwitserland

 • blanco

  Geweldig geschreven! Daar is veel SAAB-enthousiasme!

 • blanco

  Geweldig verhaal! Ik kocht 2006 een gloednieuw Saab 9-3 SC. Mijn eerste nieuwe auto! Niet omdat ik echt een stationwagon nodig had, maar ik vond de achterlichten zo mooi. Super auto! Ik hield van hem. Vorig jaar hebben we het betaald om een ​​9-5 NG te kopen. Het uiteenvallen was niet gemakkelijk en ik mis hem nog steeds! Met vriendelijke groet en goede reis!

 • blanco

  Leuk om iets te lezen dat andere jongere mensen in Saab rijden. Ik dacht dat ik een van de weinige was van begin twintig.

  Maar geweldig dat anderen dat ook denken

  Goede reis!

Reacties zijn gesloten.