IntSaab2015: Dag 4 / Tag 4 Teamdiner

Eindelijk een ontspannende dag Venner van Gammelsaaben met boottochten enz. Maar in plaats daarvan hadden we een rustige dag. 'S Avonds was het tijd voor het hoofddiner-evenement in Hotel Alexandra in Loen. Wat een fantastisch hotel is dit. We hadden een geweldig driegangendiner.
Eindelijk een rustige dag om te ontspannen. Venner van Gammelsaaben georganiseerde vaart, enz., hebben we besloten om een ​​rustige dag te hebben. 'S Avonds was het tijd voor het officiële diner samen Hotel Alexandra in Loen. Wat een fantastisch hotel! We hadden een uitstekende 3-maaltijd.

Günter12_4_intsaab2016

Günter12_5_Klaaspeter Kuperus

We werden verwelkomd door de heer Øystein Sannes. Er waren een aantal 300-deelnemers die het diner bijwoonden. Het is 18 jaren geleden dat de Venner van Gammelsaaben een IntSaab-evenement organiseerde, namelijk de Northering Lights Callenge 1997.
We werden begroet door Mr. Øystein Sannes. ongeveer 300-mensen woonden het diner bij. De laatste IntSaab georganiseerd door de Gammelsaabens Venner is 18 jaar geleden. Het was de Northering Lights Callenge 1997.

Tradities zijn belangrijk zoals Saab Club UK aangaf. De eerste van de Poolse Saab Club heeft overgedragen aan het oudste lid van Gammelsaabens Venner Mr. Olav Faleide die de geboorte heeft gegeven van de maandgetrouwe kleinzoon van 3,5.
Tradities zijn belangrijk, zei Saab Club UK. Eerst gaf de Poolse Saab Club van "The Spirit of Saab" het oudste lid van de Gammelsaaben Venner Mr. Olav Faleide over en hij gaf het door aan het jongste lid. Aan zijn 3,5 maanden oud kleinkind.

We kregen ook informatie over IntSaab2016 van de Zweedse Saab Club. Het wordt gehouden in Linköping & Vadstena. www.intsaab2016.com
We hebben ook informatie ontvangen over de IntSaab2016 van de Zweedse Saab Club. De IntSaab2016 vindt plaats in Linköping en Vadstena. www.intsaab2016.com


Dit is de 12e post van Marcus en Manuela Bergfeldt als "Team Günter" over hun ervaringen met deelname aan het IntSaab2015-evenement. Ze rapporteren nu vanuit Noorwegen en genieten van het IntSaab2015-evenement in hun gitzwarte SAAB 9-5NG. Zo'n twee weken eerder begonnen ze aan een pre-tour vanuit hun geboorteplaats Tranås in Zweden naar Duitsland, via Frankrijk, België en Denemarken naar Noorwegen. Hun eerdere berichten zijn te vinden hier en de volgende zal binnenkort volgen!

2 gedachten over 'IntSaab2015: Dag 4 / Tag 4 Teamdiner"

  • Oh dank je! Het was niet zo gemakkelijk om alle namen te onthouden. We zullen proberen dit te veranderen. Nogmaals bedankt.

  • Wat een heel leuk verslag van de reis en het was leuk zoveel aardige mensen.
    Slechts een paar dingen om commentaar te geven.
    De man die je meneer Klaaspeter Kuperus noemde, is Øystein Sannes en het jongste lid is zijn kleinkind.
    Jorun Sannes

Reacties zijn gesloten.