Saabig ... KW32 / 15

Rondom het merk is het ongewoon stil met de griffioen, wat ook te wijten kan zijn aan de hoge zomertemperaturen. 37 graden en meer op de snelweg, files naar het zuiden ... onze turbo's vinden het tenminste niet sprankelend.

Turbo X door G. Welge
Turbo X door G. Welge

Saab-fan Götz reist op het grote eiland bij iets gematigdere temperaturen. Natuurlijk met de legendarische, unieke, legendarische Turbo X! Zijn vakantiefoto met Saab staat voor een hangar van Shuttleworth-collectie toegevoegd. Het voorwaarts vliegende voorwerp is een Duits Albatros-vliegtuig van 1917, gereconstrueerd in Nieuw-Zeeland. En ondanks het echte zomerhol, is er Saab-nieuws.

Blog Supporters: Viking Parts

De blog kan een nieuwe supporter melden. Vikingonderdelen is een spin-off van de legendarische reserveonderdelenafdeling van het voormalige Saab Center Bonn. De naam is nieuw, begeleiders en advies op het vertrouwde hoge niveau. Wikinger Parts verkoopt originele reserveonderdelen voor onze Saab, inclusief klassieke onderdelen, waarvan sommige niet meer verkrijgbaar zijn in Zweden. Het is altijd de moeite waard om te bellen.

De Saab-blog is blij met elke ondersteuning, omdat het gebruik geld kost. Dat we maandenlang bijna geen downtime hebben gehad, is te danken aan de hardware en software en de investeringen - en dus aan de vele supporters die het blogorganisme in leven houden met hun bijdragen.

We zouden blij zijn om verdere supporters te ontvangen uit het Saab-gebied. Elke euro telt, hij is goed geïnvesteerd en houdt het merk in het openbaar.

Oh, nog een Turbo X. Deze keer die van M. Meise.
Oh, nog een Turbo X. Deze keer die van M. Meise.

Migrant: Saab Service Tit

Tot nu toe is de mogelijkheid van blogondersteuning - naast leveranciers van Saab-reserveonderdelen - alleen beschikbaar voor geautoriseerde Saab-partners. De onafhankelijke werkplaatsen zijn buiten. De beslissing is in 2011 genomen en slechts gedeeltelijk gehonoreerd door de partners. Misschien is het ingehaald en moet het worden veranderd. Mark en ik denken erover na ...

Er is een gratis Saab-workshop Matthias Meise in de buurt van Bad Hersfeld. Hij heeft een beroep gedaan op zijn absolute Saab-passie en hij leeft het merk met heel zijn hart. Keer op keer gaat hij naar Zweden, krijgt speciale onderdelen en heeft een open oor voor de speciale wensen van zijn klanten.

Passie en succes kunnen hand in hand gaan, en zijn Saab-bedrijfsmodel werkt. In juli verhuisde hij zijn atelier naar nieuwe, grotere kamers. Het blogteam wenst hem veel succes in het nieuwe pand.

En Matthias rijdt natuurlijk ook een Turbo X als stationwagen - de bijzonder zeldzame versie, want slechts 20 van de 90 voertuigen die Saab in Duitsland verkocht, hebben de achterkant met laadruimte. De limousines zijn in de meerderheid.

Meer dan 700-abonnees

Op de een of andere manier miste ik het hernieuwde aantal abonnees. Saab, dat is de niche binnen de niche, en het wordt steeds moeilijker om elk jaar een goede blog te runnen. Onze lezers eren dat, want de blog groeit en groeit langzaam. 700 abonnees zijn ook een blijk van vertrouwen. Het feit dat we niet elke dag spam in de mailbox bezorgen, maar goed werk leveren.

Wij, het blogteam, doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dat ook in de toekomst zo blijft!

We geven weg ...

in de komende paar dagen iets Saabiges van waarde. Spannend! Nogmaals terug naar de blog-supporters. Uw donaties helpen om de technologie achter het blog up-to-date te houden, ze betalen ervoor Saab lezers bekers, helpen ze ons om evenementen gratis te houden voor de Saab-rijders.

Soms stuurt een van de sponsors ons een klein pakket, zodat we iets kunnen uitproberen. En we geven de inhoud weg, met enige waarde, en daarna. Voor een kleine vergoeding.

Saab 9-3-stuurprogramma's zouden de blog de komende dagen zeer zorgvuldig moeten lezen. Het zal het waard zijn…

4 gedachten over 'Saabig ... KW32 / 15"

  • De SAAB cabriolet t9-3 behoort tot de mooiste op straat. Gefeliciteerd met je eigendom. Ook in mooie kleuren te vinden. Helaas kon ik mijn partner niet overtuigen van een gebruikte auto ...

  • Hallo Tom en Mark,

    Cih wil je nogmaals bedanken voor je leuke blog. Ik lees altijd graag je artikelen, of zelfs de bijdragen van de lezers.

    Groeten Cetak

  • Ik ken Mr. Meise niet, maar ik denk dat het goed is als workshop-eigenaren het merk besturen, waarmee ze hun geld verdienen. Is bij hem met de TURBO X de zaak. Mijn kisten zullen in de toekomst alleen komen voor de dienst waar SAAB wordt geleefd, nergens anders.

  • Wanneer mijn vrouw de laatste tijd met de 931 Cab reist, wordt haar vaak gevraagd wat een mooie cabriolet het is. Mijn vrouw antwoordt dan ja en hij is al 15 jaar oud! SAAB groeten Wolef

Reacties zijn gesloten.