IntSaab2015: via België naar Parijs

En we zijn geland in Parijs!

En we zijn aangekomen in Parijs!

Günter6_2

Ik moet zeggen dat ik een beetje nerveus ben in Parijs, maar de geruchten waren allemaal vals! Alles werkte perfect, ik had zelfs de ronding op Arc De Triomphe twee keer om het te testen

Ik moet toegeven dat ik een beetje nerveus was voordat ik door Parijs reed. Maar de geruchten zijn allemaal verkeerd! Alles werkte gewoon perfect. Ik reed zelfs twee keer rond op de rotonde in de Arc De Triomphe, gewoon om het uit te testen. 🙂 Toen reden we verder over de Champs-Élysées en maakten een kleine ronde rond de Eiffeltoren.

Günter6_1

Jan-Eric Koch is de eigenaar van een 9-5 NG MY2012! Aan de Frans / Belgische grens. Het is me een genoegen om je te ontmoeten en je de volgende keer in Zweden te zien. Op de achtergrond links ziet u het bord voor de Franse grens.

Aan de Frans / Belgische grens kwamen we deze leuke heer tegen. Zijn naam is Jan-Eric Koch en hij is eigenaar van een 9-5 NG 2012! Het was een eer om je te ontmoeten en we hopen je volgende keer weer te ontmoeten in Zweden. Op de achtergrond links is het teken van de Franse grens.


Dit is de 6th-post van Marcus en Manuela Bergfeldt over hun ervaringen bij deelname aan het IntSaab2015-evenement. SAAB 9-5NG van hun geboortestad Tranås in Zweden naar de regio Hessen in Duitsland en uiteindelijk via Frankrijk, België en Denemarken naar IntSaab2015 gastland Noorwegen. Hun eerdere berichten zijn te vinden CDL Super Session. en de volgende zal binnenkort volgen!