IntSaab2015: Welkom in Zweden

We heten u van harte welkom in Schweden Automobile Giessen ("Sweden Automobile Giessen"), voorheen bekend als Saab Center Giessen. Het is niet zo eenvoudig als je een Saab-wederverkoper bent en er plotseling geen nieuwe Saabs meer te bestellen zijn. Helaas was er al een Volvo-dealer in de buurt in Wetzlar, dus ze begonnen met het onderhouden van Volvo's en kregen nu veel nieuwe klanten. Via een partner verkopen ze ook nieuwe Volvo's. Ze zijn hier echt super vriendelijk, dus zorg ervoor dat je ze bezoekt. www.saab-giessen.de

Wij heten u van harte welkom in Sweden Automobile Giessen, voorheen bekend als Saab Zentrum Giessen. Het is niet zo eenvoudig als je een Saab-dealer bent en er zijn opeens meer Saabs te bestellen. Helaas was er al een Volvo-dealer in Wetzlar, dus het Saab Zentrum Giessen startte een Volvo-service en kreeg zo veel nieuwe klanten. Nieuwe Volvo's worden door een partner geleerd. Alle medewerkers van Zweden Automobile Giessen zijn erg vriendelijk. Dus plan de volgende keer een bezoek daar! www.saab-giessen.de

Günter4_1

Op het bedrijfsterrein zie je Saabs en Volvo's samen met de Saab- en Volvo-vlaggen op de achtergronden. Een zeldzaam gezicht voor een Zweedse toerist, maar een perfecte match bij elkaar.

Op grond van het dealerschap kunt u Saabs en Volvos zien samen met de vlaggen van Saab en Volvo. Een zeldzame aanblik voor een Zweedse toerist, maar ze passen perfect bij elkaar.

Günter4_2

Saab-spotting

Günter4_3

Net buiten Zweden auto's zagen we deze twee Saabs er fantastisch uitzien

Net buiten Zweden Automobile Giessen hebben we deze fantastisch uitziende Saabs ontdekt.


Dit is de vierde post van Marcus en Manuela Bergfeldt over hun ervaringen bij deelname aan het IntSaab2015-evenement. SAAB 9-5NG van hun geboortestad Tranås in Zweden naar de regio Hessen in Duitsland en uiteindelijk via Frankrijk, België en Denemarken naar IntSaab2015 gastland Noorwegen. Hun eerdere berichten zijn te vinden CDL Super Session. en de volgende zal binnenkort volgen!

 

 

 

 

5 gedachten over 'IntSaab2015: Welkom in Zweden"

 • blanco

  Wat de Opel-dealers betreft, kan ik dat alleen maar beamen.Ik heb mijn huidige Saab ook gekocht bij een (voornamelijk) Opel-dealer. Volgens eigen reclame is het de oudste nog bestaande Opel-dealer ter wereld. Na de eerste productiestop onder leiding van Spyker in het voorjaar van 2011, werden de Saab-borden daar onmiddellijk verwijderd. Daarna ging ik weer naar dit bedrijf vanwege een klein probleem en was daar als een Saab-klant met de woorden: we gebruikten Saab niet meer, alleen niet meer. Nu, in de meeste gevallen, doet een zeer goed gekwalificeerde gratis werkplaats om de hoek het, en als het wat specialer wordt, moet ik nog een paar kilometer rijden.

 • blanco

  Als je met Saab rijdt, heb je gewoon het voordeel. Het klinkt zo leuk. Maar ik kan dit niet meer ondertekenen. Ik rijd twee van deze prachtige voertuigen, maar ik zal er nu van scheiden. Verplicht. Er zijn alleen problemen met het aanschaffen van reserveonderdelen, de service lijdt, stress is geprogrammeerd.
  Sorry, het spijt me, ik ga hier niet meer mee akkoord. De enige werkplaats in kwestie - voorheen een Saab-dealer en servicecentrum - is nu meestal alleen Opel of zoiets. Als klant van Saab sta je altijd in de rij voor reparaties. Achter de Opel-arbeiders, hoewel ze gemakkelijk naar een andere werkplaats konden gaan. Ik, aan de andere kant, heb het ingevuld omdat de briljante Saab-meester met andere shit te maken heeft.
  Onlangs: het motorpictogram gaat branden en ze bieden me eigenlijk een afspraak in twee weken. Moet ik fietsen met een dagelijkse afstand van minstens 70 km? Ik vind het niet meer erg.
  Ik ben sinds 1992 dol op mijn gedroomde Saab-merk, maar ik ga mijn Aero inruilen voor een Volvo XC90. Ik heb gewoon geen zin in mopperende werkplaatsmedewerkers en halfslachtige improvisatie. En de angst om geen hulp te krijgen als het krap wordt. Het besturen van een Saab is simpelweg geen voordeel meer. Moreel misschien, maar in de praktijk zeker niet. Shit, shit, shit!

  • blanco

   Ik begrijp de frustratie en kan dat nog steeds doen. De waarneming is helaas waar voor de grote dealers met de flits, maar was Saab daar ooit echt thuis? Meestal niet. Om deze reden heb ik altijd de voorkeur gegeven aan de kleine, traditionele Saab-partners, waar het merk nog steeds de juiste waarde heeft. Zelfs als de reis wat langer duurt.

 • blanco

  Fantastisch deze 2-taalartikelen. Omdat je eraan kunt wennen. Je kunt al een beetje Engels spreken, maar in het Duits is lezen dan veel relaxter. Bedankt voor dat, ik zou blij zijn met meer van hen.

  • blanco

   Marcus & Manuela hebben hier veel energie in gestoken, er zit werk achter. Ik ben blij dat je dat doet, het is Saab Spirit 😉

Reacties zijn gesloten.