IntSaab2015: aankomst in Duitsland

Hallo Duitsland! We zijn in Kiel aangekomen bij Schwedenkai maar ik zie alleen veel Volvo's! 🙂 In andere landen weet ik dat Zweedse auto's gewoon Zweedse auto's zijn, maar in Zweden zijn er maar heel weinig mensen die in een cabine van Volvo en Saab rijden, jij rijdt de een of de ander! Daarom wil ik je echt een dealer in Duitsland laten zien die het beste heeft gedaan om te overleven na het faillissement van Saab, ik kom hier later op terug. Ik heb nog nooit zo van Volvo gehouden, maar ik moet zeggen dat de nieuwe Volvo er heel mooi uitziet en de nieuwe XC90 er fantastisch uitziet, maar hij zit niet in onze prijsklasse. We houden van Saab en zullen Saab zo lang mogelijk besturen. We waren van plan om een ​​bezoek te brengen aan Autohaus Lafrentz, maar de radio zei dat het een van de slechtste reisdagen in Duitsland van het jaar zou worden, dus gingen we meteen naar Hessen.

Hallo Duitsland! We zijn aangekomen in Kiel aan de Schwedenkai, maar ik kan alleen veel Volvos zien! Ik weet dat in andere landen geen onderscheid wordt gemaakt tussen Zweedse auto's. In Zweden zijn er echter maar heel weinig mensen die de Volvo en Saab besturen. Je rijdt de een of de ander! Daarom zou ik u binnenkort een Saab-dealer in Duitsland willen laten zien, die het beste heeft gedaan om te overleven na het faillissement van Saab. Ik heb Volvo nooit echt leuk gevonden. Maar ik moet toegeven dat de nieuwe Volvo er echt goed uitziet en de nieuwe XC90 ziet er fantastisch uit. Hij zit niet in onze prijsklasse. We houden van Saab en we willen Saab zo lang mogelijk rijden. We hadden een bezoek gepland aan de dealer Lafrentz, maar op de radio zeiden ze dat het een van de meest drukbezochte dagen van het jaar in Duitsland zou zijn. Daarom hebben we besloten om de cursus rechtstreeks op Hessen te zetten.

Schwedenkai, Kiel
Schwedenkai, Kiel

Autobahn
Autobahn

Autobahn

Het is een enorm verschil om in Duitsland te rijden, waar overal auto's, wegenbouw en files zijn. Ik raak er steeds meer aan gewend om hier te rijden en ik zie de autobaan niet als een racebaan. Ik rijd veilig en langzaam en volg de snelheidslimieten. Al snel moeten wij buitenlanders tol betalen om op de autobaan te rijden, maar wat als Duitsers moesten betalen om op Zweedse wegen te rijden? Een ander onderwerp….

Er is een groot verschil in autorijden in Duitsland. Overal zijn auto's, bouwplaatsen en files. Ik raak steeds meer gewend aan autorijden in Duitsland en ik zie de autobahn niet als een racecircuit. Ik rijd veilig en langzaam en houd me aan de snelheidslimieten. Binnenkort zullen we buitenlanders moeten betalen om op de autobahn te mogen rijden, maar wat als de Duitsers moesten betalen om op Zweedse wegen te mogen rijden? Een ander onderwerp…

SAAB-spotting!
SAAB-spotting!

Saab-spotting!

We hebben in totaal 5 Saabs geteld tijdens onze reis van Kiel naar Giessen 550km. Günter is geen fotograaf! Op de foto is een van hen in ieder geval sorry voor de slechte foto, Günter is geen fotograaf!

We waren in staat om 550 Saabs te tellen op onze reis van Kiel naar Giessen (5 km). Ten minste één hiervan is te zien op de foto. Onze excuses voor de slechte foto. Günter is geen fotograaf!

 


Dit is het tweede bericht van Marcus en Manuela Bergfeldt over hun ervaringen bij deelname aan het IntSaab2015-evenement. SAAB 9-5NG van hun geboortestad Tranås in Zweden naar de regio Hessen in Duitsland en tenslotte via Frankrijk, België en Denemarken naar IntSaab2015 gastland Noorwegen. Hun eerdere kan worden gevonden CDL Super Session. en de volgende zal binnenkort volgen!

 

4 gedachten over 'IntSaab2015: aankomst in Duitsland"

 • blanco

  Perfect! 🙂
  Bedankt voor de tweetaligheid! 😉, aangezien ik mijn Engels niet nodig heb voor mijn werk, is mijn vocabulaire "uitgedund" ...

 • blanco

  ... aangezien ik ouder ben en geen Engels spreek, spreek ik maar een beetje Zweeds, dus ik ben blij met de twee talen. Waar is Zweeds??? & Günter Foto is geweldig

  • blanco

   Bra fråga, Günter! Det skul bli ganska krångligt med tre språk men kul att du uppskattar inlägget!

 • blanco

  Ik ben erg blij dat deze Kommantar ook in Anglic is geschreven!

Reacties zijn gesloten.