NEVS Industrial Services lanceert

Wanneer NEVS hun aankondigt bijgewerkte strategie In oktober vorig jaar werd het concept van "NEVS Industrial Services" gelanceerd. Als aanvulling op het hoofdspoor (dwz het produceren van hun eigen auto's onder het merk SAAB), werd het idee gelanceerd dat NEVS een contractfabrikant zou worden voor de open wereldwijde automarkt. Sindsdien is de strategie feitelijk op meerdere manieren gestalte gegeven, met werk dat wordt gedaan voor verschillende andere OEM's, waaronder Volvo Cars en Leannova / ÅF.

Diensten geleverd als onderdeel van scenario B.
NEVS Industrial Services

Nieuwe website

Vandaag is www.nevsindustrial.com gelanceerd, waarmee het aanbod op het gebied van productie, engineering, laboratoriumdiensten en faciliteiten wordt bevestigd. In hun eigen woorden: "NEVS Industrial Services is een full-service provider in automotive engineering, contract manufacturing, testing en aanverwante diensten. Saab Automobile, met een ervaring als premium-fabrikant op de wereldmarkt voor meer dan 50-jaren."
In combinatie met de nieuwe website is ook een promoclip geïntroduceerd:

Met de ceremonie in Tianjin rond de nieuwe productiefaciliteit en het R & D-centrum nog vers in het achterhoofd, is het nieuws van vandaag zo mogelijk een volgende stap om de huidige NEVS businessplan meer concreet. aas vorige maand aangekondigdNu de nieuwste partners binnenkomen en er binnenkort nog meer zullen worden aangekondigd, wordt het businessplan momenteel bijgewerkt en zou het in de periode september-oktober gereed moeten zijn.

16 gedachten over 'NEVS Industrial Services lanceert"

 • blanco

  Ik vind dit erg leuk.
  Zelfs de oude Saab Automobile AB met JaJ als leider deed dit. Waarom niet elke gelegenheid gebruiken om een ​​paar dollars te verdienen?
  Als het een vlucht neemt, hebben ze een nieuwe cashflow gecreëerd. Zo niet, dan probeerden ze het met vrijwel dezelfde kosten als wanneer ze het nooit hadden geprobeerd.
  Ze hebben tot dusver hun zaken op een heel andere manier gedaan dan de meesten zouden doen. Maar goed, als het voor hen werkt, ben ik er zeker van.
  Is het eigenlijk niet goed om een ​​bedrijf te zien dat niet overal schreeuwt en schreeuwt totdat ze alles op hun plaats hebben?
  Een voormalige eigenaar van Saab Automobile had een woord van spreken: “handelen zonder gezien te worden”.
  Ik heb geen idee wat er aan de hand is in Stallbacka, maar zoals de rapporten die nu uitkomen, me vertellen dat er veel aan de hand is, zelfs als NEVS ervoor kiest om ons er niet over te vertellen!

 • blanco

  Ik vraag me af wie ooit zou vragen om een ​​industriële dienst van een bedrijf dat bewezen heeft goed te zijn. 1. Ze hebben geen nieuwe voertuigen ontworpen, 2. ze faalden om voertuigen te monteren, 3. hun management en organisatie is ook niet overtuigend. Het is echt als een slechte grap, maar in de ogen van een Saab-liefhebber is het een heel erg slechte.

  • blanco

   Blijkbaar nogal wat (met Volvo en Åf zoals ik al noemde) en gezien de bewezen expertise en de faciliteiten die ze hebben, zie ik geen reden waarom niet. Om wat meer perspectief te geven: er zijn verschillende andere vergelijkbare bedrijven in de wereld die vergelijkbare diensten aanbieden (bijv.Magna Steyr, Valmet Automotive, VDL Nedcar en Pininfarina).

   Wat uw andere opmerkingen betreft: iedereen heeft duidelijk recht op zijn eigen mening, maar ik vraag me af waar u uw uitspraken op baseert. 1) Naast het feit dat de 9-3EV in feite een nieuw voertuig is, worden er daadwerkelijk nieuwe op Phoenix gebaseerde auto's ontwikkeld (maar zijn deze nog niet aan het publiek aangekondigd). 2) Alle 9-3N's zijn uitverkocht. Toen de tweede batch eerder dit jaar beschikbaar kwam, waren ze allemaal binnen enkele dagen verdwenen. 3) Wat overtuigt "management en organisatie"? Men kan altijd stellen dat het niet snel genoeg gaat en / of dat de auto's die worden aangekondigd niet aardig genoeg zijn, of zelfs dat de manier waarop de reorganisatie en de communicatie eromheen niet is afgehandeld niet optimaal was manier. Maar maakt dat het bedrijf minder overtuigend (laat staan ​​een haalbare optie om contractproductie te doen in de vorm van NEVS Industrial Services)? Ik denk het niet. Nogmaals, iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar wat ik tot nu toe eigenlijk heb gezien en wat ik rechtstreeks hoor van NEVS-vertegenwoordigers en mensen om hen heen in de "SAAB-wereld", ze zijn ongelooflijk serieus.

   • blanco

    Sorry Michél, ik denk dat we het ermee eens moeten zijn om het niet eens te zijn over NEVS. In feite heeft NEVS tot nu toe geen nieuwe Saab bedacht, toch? Alleen al om een ​​paar oude te monteren, haalt het geen serieuze fabrikant, althans naar mijn bescheiden mening. Er zijn inderdaad bedrijven die dat met succes doen, maar weet u wat dit betekent voor "onze" Saab? Verkoopt een van de door u genoemde bedrijven hun eigen auto? Ik ben het er ook niet mee eens dat de 9-3EV is gebaseerd op het wonderbaarlijke Phoenix-platform, voor mij lijkt het op de 9-3 MY2011 die buiten mijn huis staat. Ik denk dat we deze ontwikkeling moeten differentiëren. In de ogen van de arme en dappere mensen in Trollhatten zijn dit geweldig nieuws en de hoop dat deze industriële diensten door zoveel mogelijk andere bedrijven zullen worden gebruikt om de lokale gemeenschap te steunen. Als Saab-stuurprogramma betekent deze informatie, tenminste hoe ik het zie, dat NEVS nooit meer Saab zal produceren. Eigenlijk weigerde Magna Saab over te nemen omdat ze hun eigen auto niet wilden produceren als concurrent voor wat ze voor anderen bouwen / ontwikkelen. Met andere woorden: het aanbieden van industriële diensten inclusief ontwikkeling en productie, zoals bijvoorbeeld Magna, zou de kans kunnen voorkomen dat we allemaal ooit een nieuwe Saab kunnen kopen. Ik ben me ervan bewust dat sommige grote autobedrijven hun ontwikkelings- en zelfs productielijnen uitwisselen, maar ze hebben ook allemaal hun eigen bedrijf.
    Dus ik denk dat er een enthousiaste "NEVS-wereld" is die misschien een toekomst ziet, maar een trieste "Saab-wereld" die voelt dat hun veranderingen voor een nieuwe Saab gemaakt in Trollhatten vervagen.

    • blanco

     Ik denk niet dat Micael zei dat de 9-3EV is gebaseerd op het Phoenix-platform, alleen dat het een nieuw voertuig is, wat in wezen waar is. En ik denk niet dat de NEVS-situatie vergelijkbaar is met Magna, omdat NEVS een vriend lijkt te hebben in Volvo. Volvo wil een gezond leveranciersnetwerk in Zweden behouden en door NEVS te helpen, helpt het bij het opbouwen van het leveranciersbestand. Ik ben behoorlijk onder de indruk dat KJJ heeft kunnen navigeren door het mijnenveld dat hij tegenkwam. Ik ben optimistisch over de kansen op de terugkeer van Saab-auto's, maar niet optimistisch dat dit tijdens mijn leven zal gebeuren. 🙂

 • blanco

  Ze praten altijd over Saab zonder toestemming te hebben ...

  • blanco

   Laten we voorzichtig zijn met het trekken van conclusies over dit onderwerp. De exacte inhoud van de originele licentieovereenkomst tussen NEVS en SAAB AB is nooit openbaar gemaakt en hoewel door NEVS werd bevestigd dat er beperkingen zijn aan het gebruik van het SAAB-handelsmerk toen ze vorig jaar een reorganisatie aanvraagden, hebben noch SAAB AB noch NEVS dat gedaan verdere persverklaringen gedaan over wat op dit punt binnen ons bereik valt.

 • blanco

  Ik zie dat de video nu privé is gemaakt. Misschien was het nog niet bedoeld voor de release. Het is een goede video, behalve dat de Google-advertenties verschijnen.

 • blanco

  Mooi rapport!
  Ik vroeg me af wie bij Nevs heeft gezegd: "er zullen naar verwachting binnenkort worden aangekondigd, het businessplan wordt momenteel bijgewerkt en zou in de periode september-oktober gereed moeten zijn." ?

  THX

  • blanco

   Dat is een citaat van Mattias Bergman, president van NEVS.

 • blanco

  Dit zijn Google-advertenties die onder aan de video verschijnen. Ik vind het niet erg als ik naar een gratis video kijk, maar ze mogen niet op een bedrijfspromo staan. Ik heb een screenshot die ik kan e-mailen als je een voorbeeld wilt zien. Ik weet niet hoe, of als ik kan, plaats hier een afbeelding.

  • blanco

   Begrijpen. Dus je hoorde dat niet eens toen je de clip aan het kijken was terwijl je hem op YouTube bekeek?

   • blanco

    Reclame is ingebed door youtube.

   • blanco

    Zoals Lars zei, het is ingesloten door YouTube, zowel in de video die in het artikel is ingesloten als op YouTube. Het is waarschijnlijk omdat Nevs deelneemt aan Google Ads / Adwords. Ik denk niet dat een professionele organisatie dat zou moeten doen, tenzij het nieuws of entertainment doet. Zelfs mijn eigen productvideo's van kleine glasvezeltuimelaars (die ik niet langer maak) verschijnen geen advertenties.

 • blanco

  Ik plaatste deze opmerking op de YouTube-video: “Als dit een echte promotievideo voor Nevs is, zou ik geen advertenties van andere bedrijven moeten bekijken, bijvoorbeeld HP, Twitter, enz. Dat ruikt naar amateurisme. Als ik een GM-promotie (Ugh) bekijk, zie ik alleen GM-gerelateerde inhoud. :-( ”

  Ik ben echter aan het tekenen voor Nevs om te slagen.

  • blanco

   Ik weet niet zeker naar welke advertenties je verwijst, Ted. Ik heb de clip gewoon weer zorgvuldig bekeken, maar afgezien van wat kon worden herkend als een HP-logo op een toetsenbord, zag ik geen tekenen van de andere bedrijven die u noemde. Waren deze pop-upadvertenties misschien gegenereerd door YouTube?
   Ik help u in elk geval om voldoende inkomsten te genereren. In eerdere discussies over het businessplan lijken ze behoorlijk optimistisch, zelfs in de mate dat ze denken dat het de enige bron van inkomsten voor het bedrijf zou kunnen zijn. Industrial Services is complementair, niet de hoofdstrategie.

Reacties zijn gesloten.