Stefan Tilk benoemd tot vice-voorzitter van Nevs

De heer Stefan Tilk is benoemd tot vice-voorzitter van Nevs op een buitengewone algemene vergadering. De heer Tilk heeft meer dan 20 jarenlange internationale industriële ervaring doorgebracht in de auto-industrie, zowel als manager en als bestuurslid in verschillende bedrijven.

NEVS - National Electric Vehicle Sweden AB
NEVS - National Electric Vehicle Sweden AB

Hij heeft een Master of Science diploma in Engineering Physics en werkte als Senior Volunteer bij Volvo Bus en Volvo Trucks. De heer Tilk heeft managementfunctie bekleed bij Geveko AB, heeft posities in de ÅF Group en werkt samen met internationale organisaties.

Stefan TilkRonnie Hermansson, Unionen en Stefan Larsson, IF Metall, als plaatsvervangend lid van de raad.

"Stefan Tilk persoonlijk voor een lange tijd. Kai Johan Jiang, voorzitter, Nevs zegt: "Ik wil de basis voor de toekomstige groei van Nev verbeteren."

"Ik voel me vereerd dat ik kan deelnemen aan het bestuur van Nevs en deel kan uitmaken van hun visie op duurzaamheid. Nevs nieuwe eigenaarsstructuur en aanstaande samenwerking Stefan Tilk, vice-voorzitter, Nevs zegt: "Ik kijk ernaar uit om vooruit te komen door zowel kansen als uitdagingen.

Michèl brak altijd het nieuws in april op Saabblog.net, Mr. Tilk wat presenteren in Tinajin op zondag.

Een gedachte over "Stefan Tilk benoemd tot vice-voorzitter van Nevs"

  • Interessant nieuws, bedankt voor het delen van dit!

Reacties zijn gesloten.