NEVS groeit in Trollhättan en Tianjin

Na de recente aankondiging van twee nieuwe Chinese investeerders (de stad Tianjin (THT) en Beijing State Research Information Technology (SRIT)), zet NEVS woorden om in daden.
Nieuw personeel wordt aangenomen in Trollhättan en de bouw van de nieuwe fabriek en het R & D-centrum begint op 28 juni.

117_IMG_5666Eerder vandaag ging een kort persbericht uit (zie onderstaande tekst) en gisteren verschenen de eerste vacatures voor ingenieurs in Trollhättan op Saabcars.com.

Significante stappen voorwaarts (en zeer actueel ...) om de nieuw aangekondigde partnerschappen uit te voeren. President Mattias Bergman bevestigde eerder deze maand dat meerdere aanvullende partnerschappen zijn ondertekend en dat zelfs het geld op de bank staat. We wachten nu reikhalzend op de publieke aankondigingen van deze partnerschappen, vooral rond een nieuwe meerderheidsaandeelhouder ...

 

"De bouw van de Chinese fabriek van Nevs in Tianjin start in juni 28
Ter gelegenheid van de start van de bouw van Nevs 'fabriek voor nieuwe energievoertuigen in China en de oprichting van een R & D-centrum, zal op 28 juni een baanbrekende ceremonie plaatsvinden in Tianjin.

De fabriek in Tianjin wordt de tweede wereldwijde productiebasis van Nevs, gericht op EV's, in eerste instantie voor de Chinese markt. Nevs' onderzoek, ontwikkeling en productie zal worden beheerd vanuit het hoofdkantoor in Trollhättan. "Bron.

Een gedachte over "NEVS groeit in Trollhättan en Tianjin"

Reacties zijn gesloten.