Evolution!

Als de blog de afgelopen dagen stil is geweest, zijn er twee redenen ... een daarvan is te vinden in de nasleep van het Saab-festival in Trollhättan. Michèl, Mark en ik moesten de koers bepalen voor de toekomstige ontwikkeling van het blogproject ...

Op naar Zweden!
Op naar Zweden!

Onze lezersstructuur is veranderd. De blog is internationaler geworden en tegelijkertijd Scandinavischer. Michèl, die Saab met heel zijn hart leeft, onderhoudt nauw contact met Stallbacka. Hij heeft het stuk Saab Heimatland waar ik naar op zoek was naar de blog gebracht. Tegelijkertijd - en dat vergeten we niet - liggen onze wortels in het Duitstalige gebied.

Saab is passie, ongeacht afkomst en taal. Om het lezen voor onze internationale lezers gemakkelijker te maken, om de blog verder te ontwikkelen in de richting van de toekomst en de internationaliteit, zijn er ingrijpende veranderingen. We nemen afscheid van de klassieke blogopmaak van de afgelopen jaren, in de richting van portaal- of tijdschriftstijl.

Dit maakt navigatie voor bezoekers eenvoudiger. De laatste artikelen staan ​​logischerwijs in de eerste rij, daaronder is het internationale gedeelte met onze Engelse artikelen. Tegelijk met de omschakeling hebben we ons grootste probleem aangepakt: het gebrek aan tijd. Blog = hobby, erg tijdrovend! Als familie en vrienden lijden vanwege het schrijven en de Saabs niet genoeg bewegen, is dat geen goede zaak. Het gevolg is duidelijk: we moeten de stekker uit twee projecten trekken.

Het klassieke Saab-thema komt terug ...

De blog zou vanaf het begin over auto's moeten gaan. Dit onderwerp is de afgelopen jaren verwaarloosd door de gebeurtenissen rondom het merk. Vooral de klassieke Saabs vonden te weinig aandacht. Zodat deze schatten uit Trollhättan niet verloren raken in de dagelijkse stroom van zakelijke artikelen, kregen ze een nieuw thuis tijdens Spyker tijd op onze Youngtimer Blog. Onze aangepaste lay-out maakt het mogelijk om klassieke items zo in te delen dat lezers die geïnteresseerd zijn in roestige hobby ze hier op het eerste gezicht zullen vinden. De klassieke en youngtimer-blog is geschiedenis, een korte aflevering. Het blijft als een archief, nieuwe artikelen verschijnen hier op de blog.

Tegelijkertijd nemen we afscheid van onze evenementensite Saabmidsommar, omdat zelfs evenementen hier pas in de toekomst zullen worden gepubliceerd, wat de toekomstige administratie veel gemakkelijker maakt voor het team.

Er was nog iets ... Er zijn twee redenen waarom het op onze pagina's wat rustiger is. We hebben de eerste doorlopen. Reden nummer 2 is een korte blogpauze van mijn kant. Nadat de wijzigingen in de lay-out onderweg zijn, trakteer ik mezelf op een week zonder Saab. Regeneratie is een must, dagelijks schrijven vergt veel creativiteit. Michèl en Mark houden de huidige ontwikkelingen in de gaten en hebben ook Saab in hun hart en misschien in hun schrijven ... 😉

7 gedachten over 'Evolution!"

 • Hallo, een geweldige update! Helaas werkt de pagina niet in de IOS.

  • IOS lijkt even de tijd te nemen om de dynamische startpagina te laden, het werkte ook niet naar behoren op onze IOS-apparaten. We hebben de hoeveelheid gegevens die moet worden geladen verminderd, mogelijk zijn er nog steeds oude elementen in de cache.

 • Heb je het goed gedaan, geweldig! Geef Tom een ​​leuke en ontspannende vakantie!

 • Eindelijk een ander teken van leven 🙂 informeer over bladwijzers! (Ik maakte me al zorgen ...)
  Het herontwerp van de site is geslaagd. Duidelijk en duidelijk, zoals we van SAAB gewend zijn… .Past voor mij! De tijd zonder informatie was het waard! 😉
  BEDANKT
  Hoeveel uur per dag het land in gaan, is alleen te raden op….
  Daarom is de vakantie van de blog meer dan OK! De krachten en de energie willen goed worden behandeld ... en ik, als begunstigde, kijk uit naar "nieuwe" informatie uit het land van de eland!

 • Ik ben altijd blij om nieuwe rapporten van de blog te ontvangen. En ik hoop dat het nooit eindigt Ik denk dat hij erg tijdrovend is! Maar ik denk dat we jullie daar allemaal dankbaar voor zijn!
  Ik hou gewoon van de verslagen te lezen en geniet altijd als het op het merk aankomt.

  Duimen omhoog! En lekker ontspannende vakantie. Dank u! groeten uit Frankfurt

 • Ik vind het echt leuk! Vooral goed als je er niet elke dag uitziet. alles duidelijk!

 • Goede rust tijdens de welverdiende pauze! ! !

Reacties zijn gesloten.