Pre-tour Kiel - Trollhättan: programma online!

De klok tikt ... de verwachting neemt met de dag toe! Morgen halen we de rally en naambordjes voor de ingeschreven deelnemers uit productie. Woensdag start de blogger in de volgeladen Turbo X richting Kiel; Onze pre-tour naar Trollhättan begint op donderdag en we vieren een Saab-première in Kiel!

Orio - Saab Lanyards voor de pre-tour.
Orio - Saab-vanglijnen voor de pre-tour.

Het programma voor Pre-Tour is zo DOWNLOAD beschikbaar, kijken de blogploeg en het Saab Center in Kiel ernaar uit om de deelnemers binnenkort te verwelkomen. Het wordt een spannende dag! We beginnen om 10 uur, vanaf 00 uur brengen we Saab-dromen de straat op met onze première, laat dat zien Anna-project. Bovendien staat Saab-Talk op het programma. Gasten die niet met ons mee op reis gaan naar het noorden zijn welkom!

Het weer lijkt ons goed voor de reis naar Zweden! Net op tijd voor het Saab-festival gaan de temperaturen in Trollhättan op om naar de zomer te gaan.

Nog interessanter dan verwacht is ons grote, internationale Saab Event door de ontwikkeling bij NEVS. Enige tijd geleden leek een bijdrage van deze site onmogelijk. Bevestigt nu wat aan het begin van vorige week werd gesuggereerd. NEVS wil fabriek en laboratoria openen, evenals de testbaan voor de fans.

Ja, ik ken een of twee fans die nu een verhoogde hartslag krijgen. Maar het is waar, Michèl kreeg het in zijn laatste artikel beschreven. Op dinsdag zijn details beschikbaar Saabcars.com wees beschikbaar. Een erg leuke en opwindende affaire; een geweldige kans om de heilige hallen in de Stallbacka te bezoeken. Meer nieuws de komende dagen!

4 gedachten over 'Pre-tour Kiel - Trollhättan: programma online!"

 • blanco

  Veel plezier, veel vriendschap, veel nieuwe dingen van de NEVS en voor alles; veel Saabisme.
  Tom, we moeten elke dag thuis blijven om deze blog intensiever dan voorheen te lezen

 • blanco

  Ik wens je veel plezier en plezier !!

 • blanco

  Dat zou geweldig zijn als we de geboorteplaats van onze geweldige auto's van binnen konden bezoeken. Er is ook de wens om opnieuw een Nevs 9-3 op te rijden. Maar eerst kijk ik uit naar Kiel, mensen en vooral de Saabs daar.

  • blanco

   Het lijkt erop dat je op de NEVS 9-3-testbaan kunt rijden. Als een laat verjaardagsgeschenk ... 😉 Tot donderdag!

Reacties zijn gesloten.