NEVS belooft spanning op het Saabfestival

Minder dan een week tot de Saab Festival 2015 begint, waarschijnlijk de grootste SAAB-bijeenkomst ter wereld. Er zijn al veel opwindende programmadetails aangekondigd, maar het is stil geweest over wat te verwachten van de crew van Saabvägen 5. Tot nu toe ... dit is wat NEVS van plan is de festivalbezoekers te bieden ...

IMG_2574__

Op vrijdag 5 juni vindt een reeks activiteiten plaats op het terrein van de Stallbacka-fabriek. Deze omvatten:

  • Verschillende seminars
  • Rondleidingen door het Research & Development (R&D) lab
  • Weergave van de 9-3EV
  • Weergave van een van de botsauto's
  • Test het rijden op de fabriekstestbaan met een van de door NEVS geproduceerde SAAB 9-3's, sluit je aan bij een professionele piloot!

Communicatie Director van NEVS, Mikael Östlund, bevestigde dit www.saabcars.com op dinsdag, dus stay tuned, maar als je nog twijfelt wel of niet naar het festival bij te wonen, zou ik pleiten proefschrift extra activiteiten zijn een behoorlijk spannend reden om over het hoofd naar Trollhättan volgende week!

En voor het geval iemand was benieuwd, ben ik (uiteraard ...) rubriek over mezelf ook. Onze "familie konvooi" zal worden verlaten van Stockholm op donderdag al te zijn in Göteborg in de tijd om te verwelkomen de deelnemende 43 SAAB dat zal aankomen van Kiel, Duitsland en treden ze op de pre-tour naar Trollhattan. Ik heb aankondigingen gezien vanuit andere delen van Zweden, evenals kleinere groepen uit andere landen.

Zoveel van jullie (en jullie auto's!) In "SAAB-stad". De 9-5NG SportCombi. Deze keer voel ik me nog meer opgewonden.

20150429_202307_

 

Meer informatie over het hoofdprogramma voor vrijdag, zaterdag en zondag is te vinden op de Saabmuseum-website http://saabcarmuseum.se/en/events/saab-festival-2015/

See you there!

Festivaldekal-2015_blue