SAAB werpt een glimlach op mijn gezicht

Ons volgende verhaal is in en de exclusieve SAAB-mok wil naar Wuustwezel in België:

"Ik heb altijd van auto's gehouden, maar nooit eerder een SAAB gehad. Meestal vanwege redenen die ik nu echt stel. Eerder was ik meer gericht op Duitse fabrikanten: Opel, Audi, VW en had zelfs een Skoda op mijn oprit. Toen het tijd werd om de Skoda Octavia te vervangen, deed ik een uitgebreide zoekactie op internet en uiteindelijk voor een SAAB 9-3 SportSedan.

Chris_Jansen_2

Liefde op het eerste gezicht
Ik kan het niet echt uitleggen. De lijnen, het ontwerp, ik moest het gewoon in het echte leven zien. Ik ben na een auto in de stromende regen ter plekke aangekomen, het eigenlijke zicht van de auto was zelfs nog aantrekkelijker dan ik had gedacht. Glimlach op mijn gezicht, en dat in minder dan 5 minuten! Het koppel en het motorvermogen van dit monster waren geweldig en de stijl en klasse van precies dat sublieme.

Chris_Jansen_3

Het plezier om te rijden is terug
2003 SAAB 1.8T Arc SportSedan, met een prachtig lederen interieur en een smetteloze servicegeschiedenis. Hoewel ik veel wenkbrauwen heb, geniet ik gewoon van de 9-3; wat een topklasse auto! SAAB maakte echt de lol terug naar mij.

Ik krijg altijd de lach op mijn gezicht als ik op mijn bestemming aankom. Jeremy Clarkson zei in een van de Top Gear-afleveringen dat "een SAAB-chauffeur geen mysterieuze glimlach op haar gezicht lijkt te hebben". Waarom? Ik denk dat vanwege het feit dat het totale concept van de auto gewoon fantastisch is. SAAB zet gewoon de rit terug in het rijden ...

Chris_Jansen_1

Ik gebruik mijn SAAB voornamelijk voor rondreizen, omdat mijn dagelijks woon-werkverkeer voor mijn werkgever zorgt, maar ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik excuses zoek "

Auteur: Chris Jansen, België.

Dus hoe kunt u uw eigen krijgen limited edition SAAB-mok?
We willen graag uw SAAB-verhalen. Hoe is SAAB een manier van leven geworden voor jou?
Om je te kwalificeren, stuur je je verhalen (tussen 400- en 700-woorden in lengte) in Word- of Open Office-indeling. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u de Engelse, Duitse, Zweedse of Nederlandse taal gebruiken (we publiceren ze in het Engels en / of Duits). Het verhaal moet komen met minstens één bijbehorende afbeelding (1280 × 850, JPG-indeling). Voor elk gepubliceerd artikel sturen we u een van deze exclusieve SAAB-readermokken met beperkte oplage - zolang de voorraad strekt. Vergeet alsjeblieft niet om je postadres achter te laten bij het indienen. Stuur uw bijdragen naar: saabstory (at) saabblog.net.

4-gedachten ook "SAAB werpt een glimlach op mijn gezicht"

 • Wat de Top Gear-referentie betreft:

  "Ik ben geen tandarts die wortelkanalen aan het maken is, ik ben Chuck Yeager!"

  Er is zeker iets met de Saab-lach. Dat is uniek voor Saab. Oudere Mercedes-Benz doen iets soortgelijks, maar anders: je gaat zitten, doet de deur dicht en ontspant je onmiddellijk.
  Maar de instant glimlach lijkt uniek voor Saab ....

 • Gisteravond kwam mijn dochter thuis van een ontmoeting met vrienden. Een van hen vertelde haar in deze originele woorden: "Ik zag je vader met een lach op zijn gezicht - in een groene SAAB"

  Na veel werk op een erg leuke avond heb ik een rondreis gemaakt met onze 902 Convertible om te ontspannen ...

 • Hallo Chris, misschien wilt u lid worden van Saab Club Belgium.
  Wij houden van liefhebbers zoals jij

Reacties zijn gesloten.