Saab Roadster en Saab Festival

De Saab Roadster van Playsam is een eerbetoon aan de Ursaab. In Kalmar zijn ze er zeker van dat er geen nieuwe editie zal zijn met de Saab-griffioen en letters op het stuur. We hebben Saab Roadsters tegen bijzonder lage prijzen kunnen kopen - we geven ze door aan de fans.

Saab 92001 Roadster van Playsam. Ontwikkeld voor SAAB Automobile AB
Saab 92001 Roadster van Playsam. Ontwikkeld voor SAAB Automobile AB

De roadster is ontwikkeld voor Saab Automobile AB; bijna elke Saab-partner had een exemplaar in de showroom. Het aanbod is beperkt; Er is geen goedkopere manier om een ​​Saab 92001 Roadster van Playsam te krijgen. Als je een geweldige Saab-droom wilt vervullen, moet je niet lang aarzelen. Het aanbod in onze Saab Fanshop is alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Saab Festival 2015

Gisteren kwam het van de officiële kant! Het traditionele Saab-diner op zaterdag in het Folketspark vindt niet plaats! De afwijzing is moeilijk te begrijpen. Het diner schonk altijd geld in de niet zo goed gevulde museumkas, en voor veel fans was het een hoogtepunt van het festival. Ook al geeft de organisator gezondheidsredenen voor de annulering, het museum valt grotendeels onder de verantwoordelijkheid van de gemeente, die in het voorseizoen toeristen naar de stad wil lokken.

Het is jammer dat het evenement niet kon worden opgeslagen. Maar er zijn hele goede restaurants in Trollhättan en omgeving - die blij zullen zijn met ons bezoek. Over 15 dagen beginnen we via Kiel naar Trollhättan. Anticiperen is de grootste vreugde!

Een gedachte over "Saab Roadster en Saab Festival"

  • blanco

    Bedankt voor de actie, zojuist een besteld.

Reacties zijn gesloten.