Saab-mok 2015 - Saab-mokken voor lezers

Of het nu opzettelijk of per ongeluk is: 1947 had al de eerste Saab-bescherming tegen aanrijdingen. Het woord is nog niet uitgevonden, omdat de Ursaab al 25 cm extra overlevingszone heeft geboden. De keuze van onze lezers was duidelijk, de overwinning op geen enkel moment in gevaar.

Schokbescherming 1947. Saab-lezer 2015
Schokbescherming 1947. Saab-lezer 2015

De beker met het charmante motief is onze reader cup voor het jaar 2015! De bestelling wordt geplaatst, de kopjes worden in productie genomen.

Zodra we de levering hebben ontvangen, sturen we de eerste Saab limited edition mok naar Nederland. "Een glimlach elke mijl”Was het verhaal van de lezer voor de première. Het is ongeveer een 9-5 met een hoge kilometerstand. 438.650 kilometer op het display zijn het bewijs dat een hoge kilometerstand niet tegen minstens zo veel rijplezier in de bekende Saab staat.

Saab lezers bekers. Welke moeten we in dienst nemen?

  • Motief 2: impactbescherming 1947 (74%, 177 Stemmen)
  • Motief 1: getest op de computer ... (16%, 38 Stemmen)
  • Motief 3: ... zie dingen anders! (10%, 24 Stemmen)

Totaal stemmen: 239

Laden ... Laden ...

Er staan ​​nog meer verhalen in mijn mailbox, ze gaan de komende dagen online en meer Saab-fans zullen in de toekomst op een individuele Saab-manier van hun koffie of thee kunnen genieten.

Deze actie is mogelijk gemaakt door onze blogsupporters in Hamburg, Vienenburg, Frankfurt, Dortmund, Emmerich aan de Rijn, Bad Toelz, Bamberg, Kiel en Stuttgart. Ook de leveranciers voor Saab-reserveonderdelen Skandix, SKANIMPORT, Zweden delen, cardyourcar en natuurlijk Orio Duitsland en Zwitserland, Ze helpen met hun donaties dat we de dagelijkse dosis Saab en een beetje meer aan de fans kunnen leveren. Omgekeerd is het fantastisch dat onze lezers bij hun volgende inspectie, reparatie of bestelling van reserveonderdelen represailles nemen met hun supporters.

Heb je zin in een van de beperkte kopjes Saab-lezers?

Ook hier onze deelnamevoorwaarden: We wensen Saab-verhalen uit het dagelijks leven toe, ongeacht de gelegenheid of waarmee je door het leven rijdt.

Ideaal zijn compacte verhalen, met ten minste 400 tot een maximum van 700-woorden in Word- of OpenOffice-indeling. We wensen de foto's in het formaat 1280 x 850. Voor elk gepubliceerd artikel sturen we u een van de exclusieve en gelimiteerde Saab-leeskoppen - zolang de voorraad strekt. Vergeet alstublieft het adres niet bij het verzenden. Stuur een bericht en foto's naar: saabstory (at) saabblog.net.

U bent op zoek naar de internationale versie? Alstublieft!