Wij ondersteunen SAAB (NEVS)

De SAAB-gemeenschap is ongelooflijk. Over de hele wereld blijven SAAB-gerelateerde activiteiten plaatsvinden en hun frequentie en intensiteit lijkt alleen maar toe te nemen. Toen ik de aankondiging in Trollhättan zag met de titel "We support SAAB", werd mijn aandacht getrokken. Een nieuw konvooi was geboren.

IMG_9558

70 en 80 SAAB's op de parkeerplaats voor de hoofdingang van de fabriek. NEVS-vertegenwoordigers Johan Andersson (Marketing Manager) en Frank Smit (Vehicle Program Manager) waren in goede geest, ze konden niet meer details delen dan ze zeer hoopvol waren de toekomst.

De vergadering in Trollhättan voor ongeveer 80.

De bijeenkomst van afgelopen weekend was een spontaan initiatief van Christian Bernow en Johan Bohlin, twee SAAB-enthousiastelingen uit Trollhattan. Als ik gisteren met Christian praat, moet hij op zaterdag blij zijn met de belangstelling. "Het is geweldig om te zien dat zoveel mensen opdagen met hun SAAB's en hun steun voor de NEVS, zij verdienen het. '

IMG_9544
SAAB-liefhebber Erik Punt (uiterst rechts) met NEVS 'Johan Andersson (zwarte jas) en Frank Smit (lichtbruine jas).

IMG_9554

IMG_9551

Fotocredits: Erik Punt.

3-gedachten ook "Wij ondersteunen SAAB (NEVS)"

  • Ik was er op zaterdag !!!

    • Geweldig om te horen, Matthias. Ik hoop dat je de vergadering leuk vond!

  • Ja, de vergadering was goed !!!

Reacties zijn gesloten.