Wij ondersteunen SAAB (NEVS)

De SAAB-gemeenschap is ongelooflijk. Over de hele wereld blijven SAAB-gerelateerde activiteiten plaatsvinden en hun frequentie en intensiteit lijkt alleen maar toe te nemen. Toen ik de aankondiging zag van een bijeenkomst op het fabrieksterrein in Trollhättan met de titel "Wij steunen SAAB", werd mijn aandacht getrokken. Een nieuw konvooi was geboren.

IMG_9558

De eerste auto's arriveerden op zaterdag rond het middaguur en ongeveer een uur later hadden ergens tussen de 70 en 80 SAAB's zich verzameld op de parkeerplaats voor de hoofdingang van de fabriek. Levendige gesprekken over de auto's en uiteraard de situatie bij NEVS vonden plaats en terwijl NEVS-vertegenwoordigers Johan Andersson (marketingmanager) en Frank Smit (voertuigprogrammamanager) in goede geest waren, konden ze niet meer details delen dan dat ze zeer hoopvol bleven voor de toekomst.

De vergadering in Trollhättan voor ongeveer 80.

De bijeenkomst van afgelopen weekend was een spontaan initiatief van Christian Bernow en Johan Bohlin, twee in Trollhättan gevestigde SAAB-enthousiasten. Toen ik gisteren met Christian sprak, bevestigde hij dat hij erg blij was met de belangstelling op zaterdag. "Het is geweldig om te zien dat zoveel mensen komen opdagen met hun SAAB's en hun steun tonen voor het merk en voor NEVS, ze verdienen het. '

IMG_9544
SAAB-liefhebber Erik Punt (uiterst rechts) met NEVS 'Johan Andersson (zwarte jas) en Frank Smit (lichtbruine jas).

IMG_9554

IMG_9551

 

Fotocredits: Erik Punt.

3 gedachten over 'Wij ondersteunen SAAB (NEVS)"

 • blanco

  Ja, de vergadering was goed !!!

 • blanco

  Ik was er op zaterdag !!!

  • blanco

   Geweldig om te horen, Matthias. Ik hoop dat je de vergadering leuk vond!

Reacties zijn gesloten.