Saab Tour Kiel - Trollhättan 2015

De voorbereidingen van ons team liggen op schema; de Saab Festival 2015 in Trollhättan is binnen handbereik. Op de 4. Juni begint onze Pre-Tour van Kiel naar Zweden.

DSC_0232_2
Pre-tour 2013. Laatste voor de Saab-fabriek.

Het programma voor de Saab-dag in Kiel is voorbij, het ontwerp van de gepersonaliseerde rally en naamplaatjes voor de deelnemers is voltooid, de lijst met deelnemers aan onze evenementenblog staat online. Anticiperen is het grootste plezier, want we bedachten ideeën voor de fans.

De dag van aankomst in Kiel begint ontspannen vanaf 10.00 uur. En Zweden is merkbaar dichtbij ... Er is Zweeds eten, veel Saab Talk, het Saabblog.net-team is ter plaatse. Een grote, zeer Saab-Zweedse verrassing wacht op alle fans. Ons pre-tour programma met schema en alle details zal de komende dagen online gaan.

Vandaag vragen we alle deelnemers om de lijst te controleren en eventuele wijzigingen door te geven. Als je om planningsredenen verhinderd bent, omdat de plannen kunnen veranderen, laat het ons dan voor vrijdag weten. Komende week gaan de platen in het Saab-ontwerp drukken, aanpassingen zijn dan niet meer mogelijk.

Bevestigd zijn 45-voertuigen en 85-fans. De oudste Saab is deze keer met het jaar 61 relatief jong; 2013 we hadden oudere voertuigen, de jongste auto's komen uit het modeljaar 2012. Zoals altijd zal Saab Zentrum Kiel behoorlijk druk zijn, er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen en daarom alleen beschikbaar voor de deelnemers aan de tour.

Dagbezoekers met hun Saabs zijn van harte welkom; Er is parkeergelegenheid in de buurt. Vanaf 14 uur wordt het pas echt spannend als we onze verrassing presenteren ...

Saab is een levend merk. Het leeft door ons allemaal, en zeuren over wat in Zweden niet lijkt te zijn, is niet van toepassing. Opgeven is ook geen issue, want we zullen op 4 juni veel pit laten zien ... De spanning voor het evenement is hier, toch? Meer details en nieuws zullen regelmatig op de blog worden geplaatst.