SAABBLOG.net Kalender: SAAB-bijeenkomst in Höbolds

Voor de zevende keer nodigde de familie Höbold uit op Bitterfeld - Holzweißig voor de SAAB-bijeenkomst afgelopen zaterdag. Bij perfect weer kwamen meer dan 40 zagen naar de gratis SAAB-service.

Groepsfoto op Halle / Oppin Airport
Groepsfoto op Halle / Oppin Airport

Al van 10: klok 00 aangekomen SAAB-chauffeurs uit Saksen, Saksen-Anhalt en Thüringen. Voor een heerlijke brunch was er veel SAAB-gesprek. De mens kent elkaar. De ontmoetingen met familie Höbold zijn legendarisch en bijna familie.

Opnieuw waren er veel verschillende modellen aangekomen - van de 99, meer dan 900 I en II, sommige 9-3 I, veel 9-3 II (hetzij als sedan, stationwagen, X of cabriolet), een Turbo X en een 9-5 II Glanzende voertuigen en stralende ogen waar je ook keek.

De hoofdstraat in Holzweißig bleek al snel weer de bottleneck te zijn. Volgens onofficiële tellingen waren er 44 zagen die geparkeerd en bewonderd werden op of op het bedrijfsterrein van de onafhankelijke automotive master werkplaats - met een voorliefde voor het Zweedse koude merk SAAB.

Voor de gezamenlijke exit (die naar mijn mening dit jaar iets te kort was) gingen we dit keer naar Halle / Oppin Airport. De route was goed gekozen en weinig afgelegd. Zo bereikten alle deelnemers snel hun bestemming ...

Dank aan de familie Höbold voor deze geweldige ontmoeting !!! Ga zo door. We kijken uit naar 2016 !!!

Een gedachte over "SAABBLOG.net Kalender: SAAB-bijeenkomst in Höbolds"

  • Oh nee ……… Ik was zaterdag in Oppin en merkte niets …… jammer.

Reacties zijn gesloten.