Turbo meeting in Satra

Het mooie van de SAAB-gemeenschap in Zweden is dat er altijd genoeg mogelijkheden zijn om andere gelijkgestemde enthousiastelingen te ontmoeten. Veel van deze bijeenkomsten duren weken en soms maanden van zorgvuldige planning, maar soms gaat het veel sneller ... in het geval van de ontmoeting vanavond in Sätra, in de buitenwijken van Stockholm, een kwestie van uren ... dus turbosnelheid!

IMG_3898SAABklubben
Een ander geweldig kenmerk van de Zweedse SAAB-scene is dat er een overvloed aan SAAB-clubs is. Sommige zijn geografisch geordend, sommige op model (of de sonnetclub), en sommige hebben speciale interesses zoals ralley-sporten.
Ik kreeg de uitnodiging om vanavond samen te komen van Jonathan Sulo, webmaster van Svenska SAABklubben ("SAABclub of Sweden") en drijvende kracht achter de Stockholm-afdeling van de club. We wonen allebei in de archipel van Stockholm en hebben hem onlangs ontmoet in ons plaatselijke geautoriseerde SAAB-centrum waar hij zijn Viggen liet repareren.

IMG_3917

Toen ik aankwam, waren de meeste andere auto's al aangekomen en de aanblik van de SAAB-line-up was geweldig. Het was deze keer niet een enorm aantal, maar het mixen van bijvoorbeeld twee 96 De Luxe-modellen uit de jaren 96 met een meer recente 79 GL uit '91, een '9000 9i, een 3-9 Viggen, een 3-XNUMXX Griffin en mijn 9-5NG SportCombi wat cool en -zoals gebruikelijk bij deze ontmoetingen- was de SAAB-spirit hoog.

IMG_3890Een geweldige avond en ik kijk uit naar de volgende “Turbo meet”. Meer foto's zijn te vinden hier 🙂

3 gedachten over 'Turbo meeting in Satra"

  • Heel mooi, dank je Michèl!
    Mijn persoonlijke favoriet is de 96 als dagelijkse driver, dat is het echte enthousiasme.
    Met vriendelijke groet uit het regenachtige Zwitserland
    Martin

  • Bedankt voor prachtige foto's! Heel leuk! Wat een geweldige donderdag

Reacties zijn gesloten.